Učenici ‘Nazora’ nižu sportske uspjehe

Ucenici_Utrka_ulicama_GradaIz Osnovne škole „Vladimir Nazor“ Križevci javljaju o sportskim uspjesima koje su postigli njihovi učenici. Povodom Dana Grada na 19. Utrci ulicama grada škola je ekipno osvojila 1. mjesto, a pojedinačno su odlične rezultate postigli Lana Škrlec (1. mjesto), Ivona Hadrović (3. mjesto), Luka Hadrović (1. mjesto) kod kod prvih i drugih razreda te Borna Jaki (2. mjesto) kod trećih i četvrtih razreda. Kod petih i šestih razreda odlični su bili Julijan Evačić (1. mjesto), Gabrijel Škledar (3. mjesto) i Mihaela Crnčić (3. mjesto), dok je kod sedmih i osmih razreda 1. mjesto osvojio Maks Brčić.
– Naša škola ovo polugodište broji mnogo sportskih rezultata na koje smo jako ponosni, kazala je ravnateljica Sanja Petranović, istaknuvši da su neki od učenika svojim uspjehom stekli uvjete za nastup na Sportskim igrama mladih u Splitu.

“Nazorovci” su 1. mjesto osvojili i u graničaru za Sportske igre mladih, čime su učenici rođeni 2003. i mlađi stekli uvjete na odlazak na završnicu Sportskih igara u Split. Vrijedi istaknuti i 2. mjesto za učenike rođene 2005.
Krajem travnja u Koprivničkim Bregima održano je županijsko natjecanje u košarci za učenike petih i šestih razreda, gdje su učenici “Nazora” osvojili 1. mjesto i plasirali se na poluzavršno natjecanje koje će se ove godine održati u Križevcima.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.