U utorak tribina kandidata za Europski parlament

Demokroacija - Domovinski rat u svjetlu demokracije 1Udruga za promicanje građanske političke kulture “Demokroacija” poziva u utorak 6. svibnja 2014. u 19 sati u Malu dvoranu Hrvatskoga doma u Križevcima na tribinu „Izbori za Europski parlament“. Građanima će se predstaviti sljedeći kandidati za EU parlament: Matija Feješ, Hrvatski laburisti-stranka rada; Jadranka Kosor, Nacionalni forum i „Partnerstvo hrvatskog centra“; Dino Vidić, Održivi razvoj Hrvatske-ORaH; Milan Kujundžić, Savez za Hrvatsku; Ivan Jakovčić, SDP-HNS-HSU-IDS. Moderator tribine je Zvonko Franc, a ulaz je slobodan. Dodatne informacije mogu se dobiti kod predsjednika udruge Željka Piciga na broj mobitela 098/658-796.

Ujutro Tonino Picula časti građane kavom

Ranije istoga dana Križevce će posjetiti i SDP-ov zastupnik u Europskom parlamentu Tonino Picula, priopćili su iz njegova zagrebačkog ureda. Zastupnik Picula će se oko 10 sati družiti s građanima i kolegama iz stranke na Trgu Svetog Florijana, gdje će dijeliti kavu.

20 godina CSF
Vezano
4 komentara
  1. Udruga "Demokroacija" piše:

    Tribina je zamišljena na način da se omoguće pitanja građanima. Za pitanja i odgovore predvidjeli smo 20-30 minuta.

  2. presvetli piše:

    Jel građani slobodno postavljaju pitanja, tj dal će na pitanja biti odgovoreno ?

  3. silversurfer piše:

    Baš šteta,dijeli se kava od 10 a meni gablec od 11. Pozdrav drugu Mišku.

  4. Stojan Miščević piše:

    Ako nam stvarno dođu, kako ste i najavili, bit će interesantno čuti kako ovo šaroliko društvo, s različitih svjetonazorskih pozicija gleda na izlaz iz krize,,,jeli štednja i otpuštanje i dalje strateška mjera konzervativne i neoliberalne većine u EU Parlamentu, ili se i stranke desnice određuju spram notorne činjenice, raspada jedne društvene formacije i predlažu neki drugi put!?

Komentari su zatvoreni.