Križevački učenici i učenice najbolji u krosu u regiji Sjever

kros_1_regija_Sjever_ŠŠD_skolska_sportska_drustva_drzavno_natjecanjeUčenici i učenice Osnovne škole Ljudevita Modeca te Gimnazije Ivana Zakmardija Dijankovečkoga iz Križevaca predstavljaju regiju Sjever na državnom natjecanju školskih športskih društava, koje će se početkom svibnja održati u Poreču. Rezultat je to uspjeha ostvarenog u krosu na poluzavršnici državnog prvenstva školskih športskih društava skupine Sjever, koja obuhvaća Virovitičko–podravsku, Koprivničko-križevačku, Varaždinsku te Međimursku županiju, koja se za osnovne i srednje škole 4. travnja održala u Slatini.

kros_2_regija_Sjever_ŠŠD_skolska_sportska_drustva_drzavno_natjecanjeZa najspremnije ekipe su se izborili učenice i učenici Modeca okupljeni u ŠŠD Izvor, za koje su nastupali: Katarina Balić (1. mjesto pojedinačno), Lucija Zimonji (2.mjesto pojedinačno) te Veronika i Magdalena Drljačić, uz učiteljicu Marjanu Fržović, zatim Tvrtko Palijan (1. mjesto pojedinačno), Domagoj Črnec (3. mjesto pojedinačno) te Dominik Črnec i Marin Pavlic, uz učiteljicu Darinku Šimunčić.
Za ŠŠD Gimnazija Križevci su nastupali: Ognjen Mergon (1.mjesto pojedinačno), Emanuel Evačić (2. mjesto pojedinačno) te Karlo Špoljar i Hrvoje Mladen, uz profesora Ante Tomasa.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.