Gostujuća predavanja roditelja u ‘Ivanu Seljancu’

Srednja_skola_Ivan_Seljanec_roditelji_kreativnost_2U Srednjoj školi “Ivan Seljanec” Križevci je tijekom travnja organizirano nekoliko gostujućih predavanja roditelja. U ponedjeljak 7. travnja neuobičajena je nastavnica održala predavanje komercijalistima o osiguranju. Što je osiguranje, zašto se osigurati i kako se ispunjava europsko izvješće o nezgodi, objasnila je Tatjana Vargić koja radi u osiguravajućoj kući 4.a razredu, zanimanje komercijalist, u okviru nastave iz stručnih predmeta. Vargić je na satu gostovala kao roditelj-stručnjak u okviru projekta kojim škola želi pojačati suradnju s roditeljima i uključiti ih u rad škole.

Srednja_skola_Ivan_Seljanec_roditelji_kreativnostU petak 11. travnja učenici 3.a su na drugačijem satu razrednika naučili što je kreativnost, tko je kreativan i zašto je kreativnost potrebna, a tematiku im je približila Emina Baričević. U nekoliko vježbi učenici su pokazali koliko mogu biti kreativni kada su motivirani i kada to zaista žele.
– Roditelji i škola kao partneri svakako mogu podići kvalitetu škole i školsko ozračje učiniti ugodnijim, što pokazuju i ovi satovi na kojima su najviše profitirali učenici, istaknula je ravnateljica škole Gordana Juran-Ratković, najavivši da je u pripremi i nova predstava roditelja i učenika.

Vezano

Komentari su zatvoreni.