Konačno novo parkiralište kod Doma zdravlja

hitna_pomoc_dom_zdravlja_opca_bolnicaKRIŽEVCI – Nakon što je 2006. uređen dio parkirališta uz križevačku ispostavu županijskoga Doma zdravlja, osam godina kasnije na red je došao ostatak; upravo su počeli pripremni radovi, rušenje drveća i iskop zemlje uz bivši biomedicinski laboratorij, gdje će gradnjom novih parkirališnih mjesta biti riješen stari problem pacijenata križevačkih ambulanti.

– Vrijednost radova 2. faze uređenja parkirališta je 624.875 kuna s PDV-om. Znači, jučer su počeli pripremni radovi, kad je potpisan i ugovor i trebali bi trajati 60 kalendarskih dana, negdje do početka 8. mjeseca. Ako sve bude išlo po planu tada bude završeno, konačno da i pacijenti i zaposlenici imaju mjesta za parkiranje kad dođu u Dom zdravlja, ispostavu Križevci, doznajemo od voditeljice javne nabave u županijskom Domu zdravlja Marije Živko.

Zajedno s prvom fazom tako će samo u prarkirališta biti uloženo oko milijun kuna. Zanimljivo je da se na ovaj natječaj za odabir izvođača radova javilo čak osam ponuditelja, a posao je dobio koprivnički MOD u zajednici tvrtkom Funda iz Zaprešića.(RKC)

20 godina CSF
Vezano
2 komentara
  1. gonzo piše:

    Grade se tereni s našim parama. Teniski tereni.

  2. presvetli piše:

    Imam samo jedno pitanje: hoće li i to dobiti koncesionar za naplatu parkinga. Grad sa našim novcima gradi parkiralište za bolesne građane, a privatnik ubire od bolesnih ljudi lovu za parking ?

Komentari su zatvoreni.