Punih 175 godina obrtničkog školstva u Križevcima

Srednja_obrtnicka_skola_Ivan_Seljanec_KrizevciSrednja škola “Ivan Seljanec” Križevci danas obilježava svoj dan, a ujedno i 175. obljetnicu početka obrtničkog školstva u Križevcima, svečanim programom u Hrvatskom domu u 17 sati, nakon kojeg u holu škole sve prisutne čeka domjenak s delicijama koje će pripremiti i poslužiti kuhari i konobari škole.
– Bit će izvedena i predstava koju sada već tradicionalno izvode roditelji i učenici. Ovaj put pripremili su komediju inspiriranu tekstom našeg poznatog pisca,  ali sam naslov neka bude iznenađenje, izjavila je ravnateljica škole Gordana Juran-Ratković. Napominju da je program otvoren za sve građane.

Vezano
1 komentar
  1. Stojan Miščević piše:

    Iskrene čestitke svim djelatnicima Srednje škole “Ivan Seljanec”, kao bivšem učeniku naviru sjećanja, posebice na naše bivše nastavnike, Peru Božanića, Martina Sameca, Miru Starčević, Mirka Pukšeca,,,s njima također i dojučerašnjeg ravnatelja Brune Saboleka, kojeg je ove godine zaobišla nagrada za životno djelo, iako nas je sve zadužio svojim doprinosom i zaslugama za izgradnju nove škole.

Komentari su zatvoreni.