Subotnja matineja u MKC-u uz ‘Praščićevu avanturu’

prasciceva_avantura_crtani_animirani_film_MKCGradska knjižnica “Franjo Marković” Križevci poziva u subotu, 29. ožujka 2014. u Multimedijski kulturni centar u 10 sati na projekciju animiranog filma “Praščićeva avantura”. Ovaj dugometražni animirani film iz 2003. režirao je Francis Glebas prema scenariju A. A. Milne i Briana Hohlfelda. Ulaz je slobodan za članove knjižnice, uz obvezno predočenje članske iskaznice. Djeca predškolskog uzrasta mogu doći samo u pratnji odrasle osobe, koja također mora imati člansku iskaznicu.

Iz recenzije: „Praščić nestaje usred šume nakon što čuje iz usta svojih prijatelja kako je premalen da pomogne u njihovom nastojanju da pronađe hranu. Kako bi pronašli svog odbjeglog prijatelja, članovi skupine smisle plan potrage, pri čemu će im pomoći i njegov spomenar. Tragajući za Praščićem, skupina korak po korak otkriva koliko je veliku ulogu u njihovim zajedničkim pustolovinama igralo ovo sićušno stvorenje.
Ispunjena pustolovinom, smijehom, dušom i s nekoliko novih pjesama, Praščićeva avantura svakim će novim gledanjem pobuditi u vama istinsko oduševljenje!“

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.