U Šiklošu održana prva radionica za online poduzetnice

prvaradionicasiklos_03_POU_pucko_EU_projektKrajem veljače je, prema najavi, u u Šiklošu u Mađarskoj održana prva radionica projekta “Žene! Vodimo posao online!” (Women! Let’s Do Business Online!), u sklopu prekogranične suradnje programa IPA između Mađarske i Hrvatske.
– Sudjelovalo je oko stotinu žena iz Mađarske i Hrvatske, od strane svakog projektnog partnera po pedeset, naveo je dr.sc. Zdenko Balog iz križevačkog Pučkog otvorenog učilišta, partnera u projektu Udruzi poduzetnika u Šiklošu.

prvaradionicasiklos_04_POU_pucko_EU_projektProjektom su obuhvaćeni besplatni tečajevi za mađarske i hrvatske polaznice u sklopu kojega će se prema nastavnim metodama i planovima iznijeti gradivo za pokretanje online poslovanja, odnosno poduzetništva od samog prikupljanja ideja do tehničkih spoznaja potrebnih za ostvarenje. Tijekom edukacije hrvatske i mađarske polaznice mogu sudjelovati na nizu tečajeva koji će se sastojati od radionica uključujući i online edukaciju, dok će se po završetku programa najboljoj polaznici i realizatorici ideje dodijeliti reklamna kampanja kao nagrada.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.