Za SOS telefon i savjetovalište skupili 12.800 kn

Plakat_koncert_Udruga_HERA_sportska_dvorana_Dan_zenaKRIŽEVCI – Poznata glazbena imena i plemenita svrha popunili su sportsku dvoranu u Križevcima na humanitarnom koncertu koji su u prigodi Međunarodnog dana žena priredili tamošnja Udruga HERA i Gradsko društvo Crvenoga križa, u suradnji sa županijskim Povjerenstvom za ravnopravnost spolova. Na okupljanju pod nazivom ‘Pjesmom protiv nasilja’ od prodaje ulaznica prikupljeno je 12.800 kuna, koje će pomoći rad SOS telefona i Savjetovališta za žrtve nasilja Udruge Hera. Pokrovitelji koncerta bili su Grad Križevci i Koprivničko-križevačka županija.(RKC)

20 godina CSF
Vezano
5 komentara
  1. Kunta Kinte piše:

    … netragom nestalo službeno izviješće sa služebenih stranica Grada o prihodima od koncerta, koje je bitno različito od ovoga ovdje objavljenoga. Da li je i to posao za kakvu inspekciju ili DORH? Koliko sam čuo u gradu i na nekakvom sastanku jedne političke stranke je rečeno kako podatak o 12 800 kuna nije točan podatak i to je pred svima izjavila jedna od organizatorica koncerta. U čemu je onda problem i tko je što popalio? Zna li možda netko istinu?

  2. Saša piše:

    A kog vraga se čudite, pa na humanitarnim koncertima u Križevcima se je uvijek nekaj malo drmnulo, zakaj bi sad bilo drugačije? Pitajte si cure iz Crvenog križa kak se to dela, a vi crveni si pitajte donedavnu predsjednicu vašeg foruma žena, pak je ona bila jedna od glavnih peršona koja je vodila brigu zbog toga kaj je bilo previše koncerata u tak kratkom vremenu, a ne verujem da ne zna koliko se love skupilo.

  3. CrKveni kmer piše:

    ma o čemu vi pišete, zna se tko je sakupljao novac, Crveni križ, da Hrg, Koren i Vuk uz pomoć bračnog para Husinec harače u CK znaju svi, i kaj se sad čudite kaj računi nisu identični i kaj očito ne štimaju. Pa i ne mogu štimati kad su se sakrivali i sakrivaju se, sada je problem koliko vidim taj da su se neki iz vodstva HERE i Crvenog križa, kak bi rekli naši stari mnogim ljudima u ovom natrulom Gradu “nasrali u saru od cipela”, kad su svim silama pookušali spriječiti koncert Udruge invalida, koja je transparentno objavila koliko je novaca prikupljeno, pa sada neki od njih traže da pravila o humanitarnim koncertima vrijede i za Heru i CK. Sada bi bilo logično da se od Gradskog Crvenog križa zatraži da polože račune građanima a ne da od nas pravi budale, ukoliko se to ne dogodi za par dana sve ih treba prijaviti, tek toliko da zapamte. Isto tako nema logike da preko 1000 posjetitelja plus pojedinačne donacije, plus obavezna provizija kafića (što do sada nisam znao) na promet, koja ide organizatorima donese zaradu cca 3 puta veću od jednog omanjeg koncerta u Hrvastkom domu…

  4. Franjo zlatnousti piše:

    Vi Crveni Kmeri pitajte u HERI koliko je sakupljeno novaca, barem imate svojih tamo, zar ne? Kaj nije HERA sdp-ova udruga, ili vam i nju oteo Hrg?

  5. Čudak piše:

    Čudni su ti obračuni zarade ili ti čiste dobiti od ovog “humanitarnog” koncerta, na stranicama Grada bilo objavljeno pa skinuto financijsko izviješće o prihodima (rashodi cca 3000,00) od koncerta, koje se razlikuje od ovoga… Po jednima je prodano cca 750 ulaznica, po drugima 925, po trećima 620… ajde ljudi dogovorite se, dogovorite se i tko je glavni da li udruga HERA, Crveni križ, županija, grad … i tko je sakupljao pare, da li žene HSS-a, HDZ-a, SDP-a ili Crvenog križa… Ovako samo dajete materijala za razno razna olajavanja po gradu, a možda ste stvarno pošteno odradili sve oko koncerta, barem neke od vas 🙂

Komentari su zatvoreni.