Za SOS telefon i savjetovalište skupili 12.800 kn

Plakat_koncert_Udruga_HERA_sportska_dvorana_Dan_zenaKRIŽEVCI – Poznata glazbena imena i plemenita svrha popunili su sportsku dvoranu u Križevcima na humanitarnom koncertu koji su u prigodi Međunarodnog dana žena priredili tamošnja Udruga HERA i Gradsko društvo Crvenoga križa, u suradnji sa županijskim Povjerenstvom za ravnopravnost spolova. Na okupljanju pod nazivom ‘Pjesmom protiv nasilja’ od prodaje ulaznica prikupljeno je 12.800 kuna, koje će pomoći rad SOS telefona i Savjetovališta za žrtve nasilja Udruge Hera. Pokrovitelji koncerta bili su Grad Križevci i Koprivničko-križevačka županija.(RKC)

Možda vam se svidi
  Subscribe  
Obavijesti me o
Kunta Kinte
Kunta Kinte

… netragom nestalo službeno izviješće sa služebenih stranica Grada o prihodima od koncerta, koje je bitno različito od ovoga ovdje objavljenoga. Da li je i to posao za kakvu inspekciju ili DORH? Koliko sam čuo u gradu i na nekakvom sastanku jedne političke stranke je rečeno kako podatak o 12 800 kuna nije točan podatak i to je pred svima izjavila jedna od organizatorica koncerta. U čemu je onda problem i tko je što popalio? Zna li možda netko istinu?

Saša
Saša

A kog vraga se čudite, pa na humanitarnim koncertima u Križevcima se je uvijek nekaj malo drmnulo, zakaj bi sad bilo drugačije? Pitajte si cure iz Crvenog križa kak se to dela, a vi crveni si pitajte donedavnu predsjednicu vašeg foruma žena, pak je ona bila jedna od glavnih peršona koja je vodila brigu zbog toga kaj je bilo previše koncerata u tak kratkom vremenu, a ne verujem da ne zna koliko se love skupilo.

CrKveni kmer
CrKveni kmer
ma o čemu vi pišete, zna se tko je sakupljao novac, Crveni križ, da Hrg, Koren i Vuk uz pomoć bračnog para Husinec harače u CK znaju svi, i kaj se sad čudite kaj računi nisu identični i kaj očito ne štimaju. Pa i ne mogu štimati kad su se sakrivali i sakrivaju se, sada je problem koliko vidim taj da su se neki iz vodstva HERE i Crvenog križa, kak bi rekli naši stari mnogim ljudima u ovom natrulom Gradu “nasrali u saru od cipela”, kad su svim silama pookušali spriječiti koncert Udruge invalida, koja je transparentno objavila koliko… Više »
Franjo zlatnousti
Franjo zlatnousti

Vi Crveni Kmeri pitajte u HERI koliko je sakupljeno novaca, barem imate svojih tamo, zar ne? Kaj nije HERA sdp-ova udruga, ili vam i nju oteo Hrg?

Čudak
Čudak
Čudni su ti obračuni zarade ili ti čiste dobiti od ovog “humanitarnog” koncerta, na stranicama Grada bilo objavljeno pa skinuto financijsko izviješće o prihodima (rashodi cca 3000,00) od koncerta, koje se razlikuje od ovoga… Po jednima je prodano cca 750 ulaznica, po drugima 925, po trećima 620… ajde ljudi dogovorite se, dogovorite se i tko je glavni da li udruga HERA, Crveni križ, županija, grad … i tko je sakupljao pare, da li žene HSS-a, HDZ-a, SDP-a ili Crvenog križa… Ovako samo dajete materijala za razno razna olajavanja po gradu, a možda ste stvarno pošteno odradili sve oko koncerta, barem… Više »