U petak maskenbal u Klubu kulture, u subotu Križevački fašnik

Krizevacki_fasnik_2014Turistička zajednica Grada Križevaca organizira Križevački fašnik u subotu 1. ožujka 2014. od 16 sati. Maskirana fašnička povorka predvođena Križevačkim mažoretkinjama, Križevačkom djevojačkom stražom, bubnjarima, vrtićima, školama, svim maskiranim i nemaskiranim sudionicima krenuti će od Vatrogasnog doma prema Strossmayerovom trgu, gdje će se od 16:30 sati u šatoru održati program predstavljanja skupina i maski, nakon čega slijedi ples pod maskama uz Tamburački sastav Aleja.

Klub_kulture_party_partijana_KVARKNadolazeći fašnički vikend u Križevcima upotpunit će i atraktivni program u Klubu kulture večer prije, kako najavljuju sami organizatori iz udruge K.V.A.R.K., uvijek najbolji maskenbal u gradu. Posjetitelje očekuje sat i pol melodičnog punk rock ritma uz križevačku The Ramones Performance Group.
– Očekujemo kreativnost jer najbolje maske čekaju i super nagrade, a nakon što Ramonesi odvrte svoj energični set pjesama krećemo u VrtleenStyle tulum. Apsolutni fašnički crossover žanrova i maskirani ples uz besplatan upad, zaključuju iz Kluba kulture u pozivu sugrađanima.

20 godina CSF
Vezano
4 komentara
  1. Informirani piše:

    Sad sam na kavi i izgleda da je točno, Crveni križ je odbio podržati humanitarni koncert, ali ga je zato podržao Varaždinski Lions club i koncert će se održati. Sada bismo raznim Husincima trebali svi zajedno poslati poruku i u subotu u 18 sati napuniti Veliku dvoranu Hrvatskog doma. Ulaz je besplatan i nije obavezan nikakv prilog, pa može doći i onaj koji nema prebite kune.

  2. Goran piše:

    Ako je istina ovo što se čuje sada ujutro u gradu, onda je to sramota nad sramotama. Gradski Crveni križ odbio podržati humanitarni koncert Udruge invalida za teško bolesnu obitelj!? Ljudi, da li je to istina? Zar je politikanstvo Franje Husinca, jednog od najuglednijih Križevčana, vrhunskog kirurga i liječnika spalo na to, da On osobno uskraćuje podršku jednoj humanitarnoj akciji, ako je to istina onda je to sumrak križevačke politike, takve stvari su minimum minimuma pristojnosti, humanosti i sramota je da se u taj segment društvenog života upliće politika. Gospodine Husinec, završiti političku karijeru kao Hrgov potrčko ili psić čuvar nije dostojno profesije koju ste časno obavljali tolike godine.

  3. Portir piše:

    Dobro je da se nešto i dešava u ovom “mrtvom gradu”. Čuo sam i ja jučer hajku po gradu zbog tog humanitarnog koncerta Udruge invalida Križevci, ali hajku predvodi članica sdp-a gospođa Šegrt, navodno jako uvrijeđena od strane predsjednika križevačkog sdp-a jer ona, udruga Hera i Crveni križ organiziraju pod Hrgovim i Korenovim pokroviteljstvom u Sportskoj dvorani humanitarni koncert, pa nema tko da im se sa strane sa kojekakvim koncertima meša u poso bez da ih se pita jel` slobodno. I ja mislim da nije u redu da Hrgova Hera i Crveni križ organiziraju koncert povodom “komunjarskog” 8 Marta, međunarodnog dana žena (trebali su barem pitat sdp-ovce jel slobodno), a majdakov sdp povodom međunarodnog dana rijetkih bolesti… 🙂

  4. Zujko piše:

    Konačno da se nešto dešava u gradu i to je dobro. No čujem danas da je došlo do velikog sukoba zbog organizacije humanitarnog koncerta u subotu 01.03. kojeg organizira Udruga invalida i ekipe iz Crvenog križa na čelu sa dr. Husincem i udruge Hera. Crveni križ, odnosno Husinec je kad je čuo da na tom koncertu pjeva Majdakova kćer, odbio podržati koncert a kako u gradu jedino Crveni križ može provoditi humanitarne akcije i na taj način prisiljava UIK da odgodi i ne održi koncert. Baš me zanima kako će to na kraju završiti, ali žalosno je da se nešto takvoga uopće može desiti. Da se radi o nekoj obitelji HDZ-ovaca ili HSS-ovaca sigurno da ne bi bilo problema, ali ovako Husinec gazi i preko vlastitog obraza da se uvuče Hrgu u guzicu.

Komentari su zatvoreni.