U nedjelju tamburaški koncert ‘Pletera’ s gostima

Valentinovo_koncert_Pleteri_gosti_Hrvatski_domU nedjelju 16. veljače 2014. u Velikoj dvorani Hrvatskog doma u Križevcima se održava koncert tamburaškog sastava “Pleteri” povodom Valentinova, a pod pokroviteljstvom Grada Križevaca. Također će nastupiti sljedeći gosti: sopranistica Ana Fortuna, Mladen Medak-Gaga, Tomislav Vrabac na violini, Matej Pavić na klarinetu, Igor Mrnjavčič na trubi i Marko Lovrić za bubnjevima. Koncert počinje u 19 sati, ulaz je slobodan, a na ulazu će se prikupljati dobrovoljni prilozi.

20 godina CSF
Vezano
2 komentara
  1. Dundo piše:

    a kuliko su penezof zaslužili? I kome su ti penezi išli, jel su delili između sebe ili je i gospon gradonačelnik i njegov HSS dobil svoj dio, ipak je on bil pokrovitelj koncerta… fiskalna blagajna i one stvari, kaj to ne vredi u ovom gradu?

  2. Jasna Garguljak piše:

    KONCERT JE BIO FANTASTIČAN. Nije bilo previše izvođača,ali su svi bili odlični.To je potvrdilo ono što ja govorim već godinama-nije važna kvantiteta već kvaliteta.Sve je bilo super(Štef je i bolestan odradio koncert vrhunski).Puno im svima hvala na užitku.

Komentari su zatvoreni.