Župan Koren pisao najavljeno bolesnom ministru

Darko_KorenKOPRIVNICA – Razočaran što se nakon dugih traženja i dogovora, te najzad određenog datuma sastanka ipak nije našao s ministrom zaštite okoliša Mihaelom Zmajlovićem, koprivničko-križevački župan Darko Koren odlučio mu je barem pisanim putem reći koliko je ljut njegovim izbjegavanjem razgovora. Župan tako piše da zbog ministrovog opravdanja navodnom bolešću nisu raspravljene poteškoće u ostvarenju projekta Regionalnog centra za gospodarenje otpadom, ili konkretno posljednja, nastala zbog izdavanja privremene dozvole za odlaganje otpada koprivničkom Komunalcu na postojećem odlagalištu kod Koprivničkog Ivanca.

Da će ministar Zmajlović naglo oboljeti u petak, pa sastanka neće biti, Koren navodi da je čuo iz ministrovog SDP-a dan prije puta u Zagreb, a takvo ponašanje ocijenio je politički nezrelim, te mu poručio da više nema potrebe s njim se sastajati. Ako ga ‘spopadne kakva boleština’ zaželio mu je brzo ozdravljenje, te dodao da je pokrenuo pravne postupke protiv ministrovog rješenja i o njima izvijestio odgovorne, sve do premijera.(RKC)

Možda vam se svidi
  Subscribe  
Obavijesti me o
sdpfuker
sdpfuker

Jadni ste. Zar se ne sjećate da smo ovakve razgovore vodili uoči prošli lokalnih izbora?

Pinokio
Pinokio

Fukarčiću, ti, tvoj Hrgić i Korenčić ste na ovim županijskim prostorima prošlo svršeno vrijeme… Sva vaša vlast u gradu spala na dvoje Husinaca, Renatu i Franceka… Konačno su Husinci došli na svoje, a da to pred šest mjeseci nisu mogli niti sanjati, zahvaljujući Hrgu u Karamarku pretvorili su se u neprikosnovene vladare Križevaca, njihova dva glasa vrijede više nego SDP-ovi, HNS-ovi,HSU-ovi,HL-ista,i Roke i Piciga zajedno. Sigurno je da nisu toliko glupi da ovu životnu priliku ne iskoriste za vlastitu korist 🙂

sdpfuker
sdpfuker

I tako za svake izbore. Tih nekoliko glasnih likova koji kao predstavljaju građansku (iako bi se dalo raspravljati o tome “građanska”, a ima i većih sela nego su Križevci grad) Hrvatsku, ne mogu pobijediti “seljačine”. Malo vas je….p*

Sivko
Sivko

jura, onda su gradom složno vladali Hrgić i Knokić, danas je nekak malo drukčije, se slažeš da su u sdp-u novi ljudi koji su miljama daleko od tih tvojih “crvenih kmera” i od kojih će Hrg debelo popušiti na izborima.

jura
jura

crveni kmeri u napadu,
kolko se sječam tak ste pisali g.o.v.n.a.r.i. i za prošle izbore pa tresla se brda i rodio se mali crveni miš