Izbornik
FacebookTwitterGoogle+RSSYouTube

Marko Katanović novi predsjednik gradskog Foruma mladih SDP-a

Marko KatanovićForum mladih Socijaldemokratske partije (SDP) Križevci održao je u subotu 25. siječnja 2014. godine izbornu konvenciju na kojoj su delegati za novo vodstvo izabrali predsjednika Marka Katanovića te potpredsjednike Viktora Ledinskog i Ivana Premeca. U gradski odbor Foruma tom prilikom izabrani su i Matija Đurin, Krešimir Hudoletnjak, Ivan Ledinski, Nikolina Marolin, Maja Pavišić i Mateja Vrbek, koji su među sobom na konstituirajućoj sjednici tjedan dana kasnije za tajnicu Foruma jednoglasno izabrali Maju Pavišić.

Katanovic PernjakU donesenom okvirnom planu rada za ovu godinu novoizabrani predsjednik Katanović je naglasio kako očekuje aktivan angažman forumaša u novoosnovanim savjetima unutar Gradske organizacije SDP-a, a također i vezano uz nadolazeće Izbore za Europski parlament, izbore za Mjesne odbore i Gradske četvrti kao i za Predsjedničke izbore odnosno kampanju koja kreće krajem godine. Uz zahvalu dosadašnjem predsjedniku Foruma mladih, Dejanu Pernjaku, Katanović je posebno istaknuo zadovoljstvo činjenicom da su forumaši postali ravnopravan partner stranci, a kao jedan od prioriteta naveo je omasovljenje članstva mlađim generacijama, osobito onima u dobi od 18 do 25 godina.

Forum_mladih_SDP_Krizevci_konstituirajuca_sjednica_2014Katanović je, sukladno Odluci Županijskog odbora FM SDP-a Koprivničko-križevačke županije, pokrenuo i kandidacijski postupak za funkcije u Županijskoj organizaciji Foruma, i to za predsjednika, potpredsjednika, člana Predsjedništva i člana Županijskog odbora. Kandidacijski postupak traje do 15. veljače, kada će Županijski odbor provesti verifikaciju kandidata, stoji u priopćenju objavljenom na novim web stranicama SDP-a Križevci, na adresi http://krizevci.sdp.hr.

wpDiscuz