Koren i Hrg neozlijeđeni u prometnoj nesreći u Virju

Branko_Hrg_Darko_Koren_Virje_prometna1KOMBI NALETIO NA CITROEN ŽUPANIJSKIH DUŽNOSNIKA Župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren i križevački gradonačelnik, ujedno i predsjednik HSS-a, Branko Hrg danas (petak, 24.1.2014., op.ur.) su u popodnevnim satima sudjelovali u prometnoj nesreći u kojoj na svu sreću nema ozlijeđenih osoba.
Vraćajući se s Gospodarskog sajma u Virovitici na njih je u Virju naletio kombi. Kako doznajemo, s Korenom i Hrgom u automobilu su bile još dvije osobe, a jedna od njih je navodno križevački dogradonačelnik Ivan Vuk.

Branko_Hrg_Darko_Koren_Virje_prometna2Prema prvim informacijama, do sudara je došlo kada vozač kombija, vjerojatno zbog neprimjerene brzine i otežanih uvjeta na kolniku, nije uspio savladati zavoj uslijed čega se izravno sudario s citroenom C5 u kojemu su bili županijski dužnosnici. Od siline udarca osobno je vozilo odbačeno na bankinu te se zaustavilo na prometnom znaku. Kombi je udario u citroena koji se zaustavio na prometnom znaku.

Branko_Hrg_Darko_Koren_Virje_prometna3Kako smo već naveli, nijedna osoba upletena u ovu nesreću nije zadobila tjelesne ozljede, ali je zato zabilježena znatna materijalna šteta.
Snijeg koji je danas zapadao u cijeloj sjeverozapadnoj Hrvatskoj donio je mnogo poteškoća na ceste i ovim putem još jednom apeliramo na vozače da pripaze na brzinu i vožnju prilagode vremenskim uvjetima.(GP)

Branko_Hrg_Darko_Koren_Virje_prometna4

Možda vam se svidi
  Subscribe  
Obavijesti me o
Seljak veseljak
Seljak veseljak

Tako je “dole muži”!!!! … i ukinuti im pravo glasa i tak zaseru svake izbore…

Crveni
Crveni

Nek čul sam da su ovi majdakovi tići imali neke izbore i da su i mladi sdp-ovci u gradu zmenjali vodstvo? kaj je to istina? bemti ti samo izbore organiziraju… nekad je to bila prava stvar, rekel je komesar ko bu precednik a ne kak danas, kad svaki muž more glasat za precednika…

Aspro
Aspro

tumblr_inline_mh841fxg9I1qz4rgp.gif

mali crveni
mali crveni

DA BIL SAM PIONIR I PONOSIM SE S TIM I NE SKRIVAM SE ZBOG TOGA,A JOŠ SAM VIŠE PONOSAN KAJ SAM BRANIL I STVARAL DRŽAVU HRVATSKU,A TI SE NAUČI MALO KULTURE I PRISTOJNOSTI JEL TE NIJE NITKO DOMA NI U ŠKOLI NAUČIL!!!!!!!!!!!

Crveni
Crveni

Dečec, a zakaj se tak jako dereš!? Znaš, kad počneš pisat po forumima onda ti tam u uputama piše da se komentari ne pišu velikim štampanim slovima, jer se to smatra deranjem, vikanjem, urlanjem, kričanjem… a to je u ophođenju među kulturnim ljudima nepristojno, kužiš? Zato kad pišeš isključi onu tipku “caps lock” ona ti inače služi za pisanje velikih slova… 🙂 Vidiš mene ti osobno jako veseli to kaj osjećam kak buš ti na idućim izborima ipak glasal za SDP a ne više sa HssDZ, samo kad se nas dvojica još malo bolje upoznamo, kaj veliš na to?

kalničan
kalničan

A jeste zaratili, koliko vam samo treba, saobraćajka ko saobraćajka, nikom se ništ ni dogodilo, idemo dalje,,,danas oni sutra možda mi,,ni vam potrebno dalje brijat i vući mačka za rep!