Izbornik
FacebookTwitterGoogle+RSSYouTube

Koren i Hrg neozlijeđeni u prometnoj nesreći u Virju

Branko_Hrg_Darko_Koren_Virje_prometna1KOMBI NALETIO NA CITROEN ŽUPANIJSKIH DUŽNOSNIKA Župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren i križevački gradonačelnik, ujedno i predsjednik HSS-a, Branko Hrg danas (petak, 24.1.2014., op.ur.) su u popodnevnim satima sudjelovali u prometnoj nesreći u kojoj na svu sreću nema ozlijeđenih osoba.
Vraćajući se s Gospodarskog sajma u Virovitici na njih je u Virju naletio kombi. Kako doznajemo, s Korenom i Hrgom u automobilu su bile još dvije osobe, a jedna od njih je navodno križevački dogradonačelnik Ivan Vuk.

Branko_Hrg_Darko_Koren_Virje_prometna2Prema prvim informacijama, do sudara je došlo kada vozač kombija, vjerojatno zbog neprimjerene brzine i otežanih uvjeta na kolniku, nije uspio savladati zavoj uslijed čega se izravno sudario s citroenom C5 u kojemu su bili županijski dužnosnici. Od siline udarca osobno je vozilo odbačeno na bankinu te se zaustavilo na prometnom znaku. Kombi je udario u citroena koji se zaustavio na prometnom znaku.

Branko_Hrg_Darko_Koren_Virje_prometna3Kako smo već naveli, nijedna osoba upletena u ovu nesreću nije zadobila tjelesne ozljede, ali je zato zabilježena znatna materijalna šteta.
Snijeg koji je danas zapadao u cijeloj sjeverozapadnoj Hrvatskoj donio je mnogo poteškoća na ceste i ovim putem još jednom apeliramo na vozače da pripaze na brzinu i vožnju prilagode vremenskim uvjetima.(GP)

Branko_Hrg_Darko_Koren_Virje_prometna4

wpDiscuz