Koren i Hrg neozlijeđeni u prometnoj nesreći u Virju

Branko_Hrg_Darko_Koren_Virje_prometna1KOMBI NALETIO NA CITROEN ŽUPANIJSKIH DUŽNOSNIKA Župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren i križevački gradonačelnik, ujedno i predsjednik HSS-a, Branko Hrg danas (petak, 24.1.2014., op.ur.) su u popodnevnim satima sudjelovali u prometnoj nesreći u kojoj na svu sreću nema ozlijeđenih osoba.
Vraćajući se s Gospodarskog sajma u Virovitici na njih je u Virju naletio kombi. Kako doznajemo, s Korenom i Hrgom u automobilu su bile još dvije osobe, a jedna od njih je navodno križevački dogradonačelnik Ivan Vuk.

Branko_Hrg_Darko_Koren_Virje_prometna2Prema prvim informacijama, do sudara je došlo kada vozač kombija, vjerojatno zbog neprimjerene brzine i otežanih uvjeta na kolniku, nije uspio savladati zavoj uslijed čega se izravno sudario s citroenom C5 u kojemu su bili županijski dužnosnici. Od siline udarca osobno je vozilo odbačeno na bankinu te se zaustavilo na prometnom znaku. Kombi je udario u citroena koji se zaustavio na prometnom znaku.

Branko_Hrg_Darko_Koren_Virje_prometna3Kako smo već naveli, nijedna osoba upletena u ovu nesreću nije zadobila tjelesne ozljede, ali je zato zabilježena znatna materijalna šteta.
Snijeg koji je danas zapadao u cijeloj sjeverozapadnoj Hrvatskoj donio je mnogo poteškoća na ceste i ovim putem još jednom apeliramo na vozače da pripaze na brzinu i vožnju prilagode vremenskim uvjetima.(GP)

Branko_Hrg_Darko_Koren_Virje_prometna4

Vezano
21 komentara
  1. Seljak veseljak piše:

    Tako je “dole muži”!!!! … i ukinuti im pravo glasa i tak zaseru svake izbore…

  2. Crveni piše:

    Nek čul sam da su ovi majdakovi tići imali neke izbore i da su i mladi sdp-ovci u gradu zmenjali vodstvo? kaj je to istina? bemti ti samo izbore organiziraju… nekad je to bila prava stvar, rekel je komesar ko bu precednik a ne kak danas, kad svaki muž more glasat za precednika…

  3. Aspro piše:

    tumblr_inline_mh841fxg9I1qz4rgp.gif

  4. mali crveni piše:

    DA BIL SAM PIONIR I PONOSIM SE S TIM I NE SKRIVAM SE ZBOG TOGA,A JOŠ SAM VIŠE PONOSAN KAJ SAM BRANIL I STVARAL DRŽAVU HRVATSKU,A TI SE NAUČI MALO KULTURE I PRISTOJNOSTI JEL TE NIJE NITKO DOMA NI U ŠKOLI NAUČIL!!!!!!!!!!!

    1. Crveni piše:

      Dečec, a zakaj se tak jako dereš!? Znaš, kad počneš pisat po forumima onda ti tam u uputama piše da se komentari ne pišu velikim štampanim slovima, jer se to smatra deranjem, vikanjem, urlanjem, kričanjem… a to je u ophođenju među kulturnim ljudima nepristojno, kužiš? Zato kad pišeš isključi onu tipku “caps lock” ona ti inače služi za pisanje velikih slova… 🙂 Vidiš mene ti osobno jako veseli to kaj osjećam kak buš ti na idućim izborima ipak glasal za SDP a ne više sa HssDZ, samo kad se nas dvojica još malo bolje upoznamo, kaj veliš na to?

  5. kalničan piše:

    A jeste zaratili, koliko vam samo treba, saobraćajka ko saobraćajka, nikom se ništ ni dogodilo, idemo dalje,,,danas oni sutra možda mi,,ni vam potrebno dalje brijat i vući mačka za rep!

  6. mali crveni piše:

    crveni nabijem tebe i tvoje crvene kmerove na onu stvar ,a ti reci gdje i kad da se najdemo da to riješimo u četiri oka.ti si se skrival sa stim svojim crvenima kad sam ja bil po ratištu ili te je tvoj drug 90-ih poslal u Njemačku kaj si se bogatil na hrvatskoj sirotinji. GAMAD

    1. dudek piše:

      Ajde smješni ste više sa prozivanjem nekakvih crvenih, ovaj sdp je čista neoliberalna stranka u vlasništvu krupnog kapitala. Doduše, čak i kao takvi mi se čine kao manje zlo od priljepka zvanog hss koji stupa u koaliciju sa strankom optuženom za organizirani kriminal. Doduše, ne znam kakve to ima veze sa ovim člankom, vi budaletine ionako sve na kraju izokrenete na beskrajne rasprave o komunistima i ustašama. Primite se radije lopate.

    2. Crveni piše:

      Dečec, a kaj sad kad si skužil da mi s pimpekom nemreš ništ, ti bi se tukel, aj,aj,aj,aj… kakva seljačina, pa ne rješavaju se ovakvi problemi s razbitim njuškama već s mozgom. Samo tebi za info, nisam se skrival, nisam bil v Njemačkoj, i da se bojim takvih kakav si ti nosil bi sa sobom sprej protiv komaraca… 🙂 i da, naj pisat pod nikom “mali crveni”, bolje ti pristaje izvorni naziv za “mali crveni” a to ti je “Titov Pionir”… si bil Pionir, kaj ne?

  7. sdpfuker piše:

    Crveni ustvari samo dokazuju da su ustvari….lešinari.

  8. Crveni piše:

    maminjo prvo treba imati tu stvar… 🙂

  9. Tituš Brezovečki piše:

    Aspro ne brini, čul sam da bu Hrgu cura posudila svoju limuzinu dok Korenu ne stigne nova makina. Čujem i ja u gradu da je i Vučina bio s njima, ali ga nema na slici, ko zna jel je moral reči da je on vozil ?

  10. Slučajni prolaznik piše:

    kakvi crveni kmeri… idiote… da bar postoje onda bi ovakve šljamove eliminirali…

  11. mali crveni piše:

    SAMO CRVENI KMERI NAPADAJU,BEZ OBZIRA TKO JE U PITANJU IMAJTE MALO OBZIRA PREMA LJUDIMA.

    1. Crveni piše:

      ti nisi “mali crveni” ti si “mali glupi hss-ovac” kojemu kak i onom tvom rođaku na Koridi, iz nosa leti para kad vidi crvenu krpicu. Ja sam Crveni, i ja kao i svi crveni poštujem Tita i sve ono što je na ovim prostorima izgrađeno za njegova vremena, poštujem sve ljude bez obzira koje su nacije, vjere ili boje kože, poštujem Vladu koju si je ovaj narod izabrao… ali mrzim lopove, pokvarenjaka i gamad kakva su Hrg, Koren, Vuk, njihov gazda Karamarko i svi njihovi slugani među koje spadaš i ti. Crvena boja je nešto s čime se mogu dičiti samo pravi, časni i pošteni ljudi, zato začepi gubicu glupane i ne javljaj se više…

      1. maminjo piše:

        i tebe crveni i tvog tita isto nabijem na k….!

  12. Aspro piše:

    Nemoj tako,pa nisam ja hepi što je naš spasonosni dvojac imao udes(navodno je bio trojac)
    Izmolio sam hrpu Zdravomarija i Očenaša za zahvalu Gospodinu što ih je čuvao!
    Nisam zloban i nemam se čega sramiti.Moje namjere su čiste kao i njihove,eto,pitaj njih ako mi ne vjeruješ.
    Više se brinem u čemu se sad vozit,pa neću da se voze u nekom holcvagenu ili Daciji,totalni bad….

  13. Mali vučić piše:

    Fala Bogu da nije nikome ništa, a j*beš auto, kako kaže jedan moj prijatelj “lima ima a važno da je glava na ramenu”. Ne mislim da su Aspro i Puhač toliko zlobni kako si ti zaključio, takvi su samo zato jer se nikome nije ništa desilo, da je obrnuto ne vjerujem da bi bilo ovakvih komentara, iako se i ja pitam da li su svi bili ispravni u svakom pogledu, pa i da li je kod vozača primjenjen alkotest, oni su dužnosnici i javne osobe i to se zbog njih samih mora javno objaviti.

  14. trx piše:

    stvarno ste debili. radi se o ljudima, ma tko god oni bili. a to kaj ih mrzite je vas problem kaj ste im zavidni jer ste nesposobni ikad da dodjete do tih pozicija na kojima su oni. mozete samo plakati. nikada necete biti ni blizu. sramite se svojih izjava aspro i puhac.

  15. Puhač piše:

    A jel` a ko je bio vozač, jel taj koji je bio vozač duvo u balon, ako je kol`ko je naduvo… zašto to nigdje ne piše, dečki išli s fešte, a tko zna možda je vozila kakva gospođa, koja nije ništa naduvala.

  16. Aspro piše:

    A jeabate led,jedino mi je žao Citroena,monogo dobar auto!
    Nisam jedini koji tako misli,sad će citrač na procjenu pa na prodaju za sitnu paru a zna se koima lovu za njega!
    Molim objavu za licitaciju istog,ako će biti.
    Ja sam taman prošao jučer ali oko pola 1 i nisam naišao na ovaj prizor,možda i bolje.Ionak im nebi pripomogo pošto im nije ništ.

Komentari su zatvoreni.