Hrg prijamom zahvalio za lanjsko izvještavanje

Branko_Hrg_gradonacelnik_HSSČABRAJI – Prvi puta običaju održavanja novogodišnjih prijama za predstavnike medija pridružio se i križevački gradonačelnik Branko Hrg; zajedno sa zamjenicima i pročelnicima zahvalio im je na lanjskom izvještavanju o događanjima na području kalničkog Prigorja, te naravno, poželio da tako bude i ubuduće.

– Fala vam kaj ste došli, drago mi je kaj vas tak puno ima. Obzirom na sastav ljudi koji su ovdje, na regionalne medije koji su u principu skloni istinito izvješćivati, bez politiziranja prenositi onu informaciju koja stvarno jest, onda sam uvjeren da će to tako i biti. Ako pak i bude drugih vijesti, nije važno, sami ćemo biti krivi jer ćemo ih mi proizvesti. Ja se nadam da će biti što više lijepih vijesti, poželio je križevački gradonačelnik.

Križevački gradonačelnik novinare i medijske djelatnike ugostio je na obiteljskom gospodarstvu Rakić u Čabrajima, selu do kojega je krajem prosinca ulaganjem oko milijun kuna iz projekta ‘Prekogranične vinske ceste’ asfaltirano kilometar i pol lokalne prometnice.(RKC)

Možda vam se svidi
  Subscribe  
Obavijesti me o
imt533
imt533

ma ništa nigdje ne visi osim paučine u tim vašim glavama…

Crveni
Crveni

ma ne visi ništa o jednom glasu, pa ne misli valjda nitko od vas da bi sada najednom Laburista otišao u oporbu a Hrgovo dupe mu tak slatko ko i onom naočalku salopeku predsjedniku gradskog hsls-a koji mu ga liže neprestano. Nema tu nikakvih promjena, istina sada će svi njihovi morati biti na sjednicama kad se donose neke odluke.

Građanin
Građanin
penziću, ak je ovo istina kaj si napisal onda na čelu sdp-a sad konačno imamo pravog, pametnog i mudrog političara koji vidi unaprijed. Ti kažeš da su njih (hdz i hss), sdp-ovci trebali ostaviti da se glođu i valjda sve to gledati sa strane!? A onda čovjek koji kuži stvar predloži drukčije, puno pametnije rješenje. Podržimo HDZ-ovca za predsjednika vijeća ispod stola, bez javnog ulaska u koaliciju s njima, jer je to realno i za grad puno bolje rješenje od HSS-ovca na čelu vijeća. Ako prođe, e tek onda nastupa rat između HSS -a i HDZ- a u gradu, hss… Više »
Zvrčko penzić
Zvrčko penzić
A kaj sad ti kenj*š kad nemaš pojma. Evo ja ti bum sad rekel istinu pa ti onda komentiraj. Doznal sam preko jednog prijatelja iz stranke umirovljenika kak je na nekom sastanku u sdp-u prije formiranja gradskog vijeća, gdje su bili svi prisutni a predsjednik je još bil Knok, Knok predložil da oni i njihov klub vijećnika ostaju u oporbi i da se ne miješaju u sukobe između HDZ-a i HSS-a. I sad pazi, javil se je Majdak i tražil da njihov klub vijećnika podrži Roku Bašića za predsjednika Gradskog vijeća jer je navodno po njegovom bilo bolje podržati Roku… Više »
Sobota
Sobota

znal sam, znal sam, znal sam… za sve su krive križevačke komunjare, lijepo je rekel gospon Sobota da su se Bašić i Picig previše zbližili s SDP-om… 🙂