Izbornik
FacebookTwitterGoogle+RSSYouTube

Hrg prijamom zahvalio za lanjsko izvještavanje

Branko_Hrg_gradonacelnik_HSSČABRAJI – Prvi puta običaju održavanja novogodišnjih prijama za predstavnike medija pridružio se i križevački gradonačelnik Branko Hrg; zajedno sa zamjenicima i pročelnicima zahvalio im je na lanjskom izvještavanju o događanjima na području kalničkog Prigorja, te naravno, poželio da tako bude i ubuduće.

– Fala vam kaj ste došli, drago mi je kaj vas tak puno ima. Obzirom na sastav ljudi koji su ovdje, na regionalne medije koji su u principu skloni istinito izvješćivati, bez politiziranja prenositi onu informaciju koja stvarno jest, onda sam uvjeren da će to tako i biti. Ako pak i bude drugih vijesti, nije važno, sami ćemo biti krivi jer ćemo ih mi proizvesti. Ja se nadam da će biti što više lijepih vijesti, poželio je križevački gradonačelnik.

Križevački gradonačelnik novinare i medijske djelatnike ugostio je na obiteljskom gospodarstvu Rakić u Čabrajima, selu do kojega je krajem prosinca ulaganjem oko milijun kuna iz projekta ‘Prekogranične vinske ceste’ asfaltirano kilometar i pol lokalne prometnice.(RKC)

wpDiscuz