Za produženi vikend policiji nije manjkalo posla

stop_policija_kontrola_prometaPODRAVINA I PRIGORJE – Tijekom produženog vikenda policija je zabilježila niz događanja. U petak je na njivi nedaleko Velikog Poganca 25-godišnjak prilikom oranja pronašao minobacačku granatu. Za njezino uništenje pobrinuo se policijski djelatnik protueksplozijske zaštite.
Također u petak policajci su od 59-ogodišnjaka sa šireg križevačkog područja oduzeli automatsku pušku i streljivo koje je naravno nedozvoljeno posjedovao, te mu napisali kaznenu prijavu.

Dok su u nedjelju nadzirali promet u Đurđevcu policajci su zatekli 64-godišnjaka s oko 20 kilograma duhana u automobilu. Rezani duhan bez markica Ministarstva financija mu je oduzet, a podnesena kaznena prijava za nedozvoljenu trgovinu.
U subotu poslijepodne još nepoznati provalnik nasilno je ušao u obiteljsku kuću u Koprivnici, no u poslu ga je zatekla vlasnica, pa je pobjegao bez plijena, a policija za njim traga.

U noći sa subote na nedjelju provaljeno je u ugostiteljski objekt u Križevcima; ukradeno je svega nekoliko stotina kuna sitniša iz blagajne. Iste noći provala se dogodila i u obiteljsku kuću u Mokricama Miholečkim, no iz nje ništa nije ukradeno.
Od početka mjeseca u lovištu između Đurđica i Križevaca postavljeno je više žičanih zamki, a u jednu se ulovila srna, koja je uginula. Policija traga za nepoznatim krivolovcem.
S nedjelje na ponedjeljak iz klijeti kod sela u Međa nepoznati lopov odnio je peć i agregat za struju, oštetivši vlasnika za nekoliko tisuća kuna.(RKC)

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.