Radnik ispustio veliko vodstvo s poluvremena

five4kids_petaka_za_djaka_kosarka_cedevita_radnik_IMG_0159_Proteklog su vikenda košarkaši Radnika odigrali zadnju utakmicu prvog dijela sezone protiv Bjelovara. Odlično su Križevčani krenuli u utakmicu te već do poluvremena napravili osjetnu razliku od 15 poena. Iako se činilo da će utakmica nastaviti ići u istom smjeru, to se nije dogodilo. Bjelovarčani su na krilima Luke Božića napravili veliki preokret u drugom poluvremenu. Domaćinu su u trećoj četvrtini dopustili samo 13 poena, a u zadnjoj dionici ubacili još 28 za konačni rezultat 91:82.

Radnik je igrao bez prvog razigravača Dominika Nerva te bez Glamuzine i Dekovića, ali se zato vratio Jure Beljo nakon par godina odsustva iz kluba. Bjelovar su do pobjede predvodili prvi strijelac lige, Božić, s 36 poena te Zadravec s 18 ubačaja. Kod Radnika su najbolji bili Davor Maksić s 22 poena i standardno dobar Matija Jericha koji ih je ubacio 19. Nakon prvog dijela sezone Radnik se nalazi na 11. mjestu s omjerom pobjeda i poraza 2-9, lošiji je jedino Rudar Cimper koji u 11 utakmica ne zna za pobjedu dok je vodeći ambiciozni Grafičar iz Ludbrega. Liga se nastavlja 11.1. sljedeće godine.

20 godina CSF
Vezano
1 komentar
  1. Slatki piše:

    Nekad se igrala lijepa košarka u Križevcima i nekad su dečki sa ponosom igrali sve meni smrdi da se ide tome da i košarka završi kao nogomet u Križevcima

Komentari su zatvoreni.