Štrumpfovi posjetili Dječji vrtić Križevci

Strupmfovi_djecji_vrtic_Krizevci_djeca_IMG_0503U srijedu, 18. prosinca 2013.godine, u Dječjem vrtiću Križevci održana je predstava “Tajne Lumenove knjižice” u organizaciji agencije Element One. Predstavu su izvele maskote glavnih likova popularnog dječjeg crtića i filma Štrumpfovi. Glavni lik predstave Štrumpf Lumen, koji sebe smatra stručnjakom za razna područja i najpametnijim Štrumpfom, u svoju je knjižicu zapisao misli o svojim prijateljima Štrumpfovima.

Strupmfovi_djecji_vrtic_Krizevci_djeca_IMG_0483Nakon što je odlučio svoje tajanstvene zapise pokazati djeci, na sceni su se pojavili njegovi prijatelji o kojima je pisao u knjižici: Papa Štrumpf, Štrumpfeta, Licko, Vicko, Trapavi i ostali stanovnici Štrumpf-sela. Tijekom šezdeset minuta, koliko traje predstava koju obilježavaju zabava i smijeh, ti likovi su djeci ispričali razne događaje koji čine svakodnevnicu njihova maloga sela.

Strupmfovi_djecji_vrtic_Krizevci_djeca_IMG_0510Predstava “Tajne Lumenove knjižice” je interaktivne naravi. Naime, za vrijeme njezina trajanja voditeljica razgovara s djecom i poziva ih na pozornicu, da bi zajedno s maskotama odigrali pojedine točke. Uz scenski, predstava sadrži i glazbeni dio, u kojem maskote Štrumpfova potiču djecu na zajedničku pjesmu i ples. Osim interaktivne, predstava je i edukativne naravi, jer komentira, na djeci blizak način, važnost usvajanja navika i pravila ponašanja, kao što su, primjerice, redovito pranje zubi i lijepo ponašanje prema prijateljima.

Strupmfovi_djecji_vrtic_Krizevci_djeca_IMG_0490Budući da su Štrumpfovi trenutno vrlo popularni među djecom, Dječji vrtić Križevci je za Božić svojim mališanima darovao upravo “Tajne Lumenove knjižice”. Sadržajna, dinamična, interaktivna i edukativna predstava oduševila je mališane, a ravnodušnima nije ostavila ni odgojiteljice, kao ni druge zaposlenike vrtića.
Nakon predstave, maskote su se družile i fotografirale s djecom te im na taj način omogućile da steknu dugotrajnu uspomenu na plavu avanturu sa Štrumpfovima.

Strupmfovi_djecji_vrtic_Krizevci_djeca_IMG_0517

Vezano

Komentari su zatvoreni.