Za 1000 radnika KTC-a 1000 kuna božićnice, najboljima i trostruko

KTC_radnici_bozicnice_trgovacki_lanacTrgovački lanac sa sjedištem u Križevcima na tradicionalnom je godišnjem druženju proglasio i najbolje pojedince – kuhare, konobare, vozače…te najbolji robni centar i restoran među svojim objektima u 20 hrvatskih gradova

Trgovački lanac KTC iz Križevaca za svih je svojih 1000 zaposlenika u 20 gradova, gdje ima više od 20 robnih centara, izdvojio po tisuću kuna božićnice. Tradicionalno druženje svih radnika KTC-a upriličeno je u Virovitici, a proglašeni su i najbolji radnici, koji su se ove godine iskazali u svim sektorima djelatnosti.

Po dodatnih tisuću kuna tako su dobili najbolji vozač Teodor Burić, najkuharica Božica Vrbančić, najbolji konobar Juraj Tomašić, te najbolji djelatnik KTC-a Jadran Valentino Cvitanović. Budući da su ocjenjivani i robni centri (pobjednik je onaj križevački), te restorani, a najbolji je Klara Križevci, to su svi djelatnici tih sustava honorirani s po još tisuću kuna, pa je, primjerice, najbolji djelatnik najboljeg centra ovog Božića bogatiji za 3000 kuna.

Uz to, nagrađeni su  svi direktori KTC-ovih robnih centara, svaki s poklon bonom od 2000 kuna. Trgovački lanac KTC djeluje već 20 godina, osnivač i predsjednik uprave je Ivan Katavić, a osim trgovine i ugostiteljstva, ova križevačka tvrtka bavi se i poljoprivrednom proizvodnjom i turizmom.

Od 2006. do ovoga studenog KTC je imao i pet centara u Vojvodini, no Katavić ih je bio prisiljen zatvoriti zbog, kako je naveo, neisplativosti daljnjeg poslovanja u zemlji gdje se tržište ne razvija dobro. Na domaćem je terenu, u Hrvatskoj, KTC među najboljih 10 lanaca.(VL)

20 godina CSF
Vezano
28 komentara

Komentari su zatvoreni.