U srijedu treći koncert glazbene škole za ‘FIVE4KIDS’

Koncertna_dvorana_Glazbena_skola_Alberta_Strige_KrizevciSutra, u srijedu 18. prosinca 2013. u Velikoj dvorani Hrvatskog doma u Križevcima od 19 sati će se održati veliki božićni koncert učenika Glazbene škole Alberta Štrige. Učenici i nastavnici su se i ove godine priključili dobrotvornoj akciji “Petaka za đaka/FIVE4KIDS”, pa će se na ulazu u dvoranu prikupljati dobrovoljni prilozi za predbožićno darivanje djece s posebnim potrebama Križevaca. Ova akcija se provodi svake godine još od 2004. godine, a ovogodišnjim, jubilarnim 10. izdanjem organizatori iz neprofitne udruge P.O.I.N.T. iz zimskog termina najavljuju produljenje akcije na čitavu kalendarsku godinu, s obzirom da su potrebe učenika križevačkog Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju te članova Udruge za pomoć osobama s mentalnom retardacijom Križevci stalne. Poseban naglasak će biti na ciljanom privlačenju donatora i sponzora, ali i volontera iz drugih udruga i organizacija, koji će imati mogućnost odabrati na koji način žele doprinijeti – nabavkom didaktičkih pomagala, kupnjom drugih potrepština ili pak uplatom donacije.

Ove godine još novčane donacije za FIVE4KIDS se primaju na već uobičajeni, namjenski broj žiro-računa akcije: 2402006-1400004747 (opis plaćanja: „Five4Kids“, primatelj uplate: Udruga P.O.I.N.T., Tomislavova 27, 48260 Križevci). Uvijek su dobrodošle i materijalne donacije neophodne djeci i odraslim osobama s posebnim potrebama, poput školskog i didaktičkog pribora, dječjih knjiga, prehrambenih i higijenskih proizvoda, tehnička pomagala i dr. Tijek akcije i najave daljnjih događaja možete pratiti na portalu www.krizevci.info, koji je od samih početaka akcije njen medijski pokrovitelj.

F4K_flyer_a4_2013_five4kids_petaka_za_djakaPodršku akciji i ove godine pružaju Pučko otvoreno učilište Križevci, OŠ Ljudevita Modeca Križevci, Zajednica športskih udruga Križevci, KK Radnik Križevci, Hrvatski košarkaški savez, Plesni centar “Ritam” Zagreb, Križevačke mažoretkinje, Teatar 2000 Zagreb, PIK Vrbovec, Tiskara Fortes, Art Media, Restoran “Tomislav”, Pekara “Zlatni klas”, Srednja gospodarska škola Križevci, Kalničke vode Bio Natura i drugi. Medijski pokrovitelji su portal www.krizevci.info i Večernji list, dok medijsku podršku pružaju Radio Križevci, Radio Koprivnica, portal Kopriva.info i drugi.

20 godina CSF
Vezano
3 komentara

Komentari su zatvoreni.