U petak 10. izdanje ‘Sajma studija’

Sajam_studija_2013_gimnazija_KrizevciKriževačka udruga P.O.I.N.T. u suradnji s Gimnazijom Ivana Zakmardija Dijankovečkoga Križevci i Udrugom studenata Koprivničko-križevačke županije poziva u petak 13. prosinca 2013. s početkom u 19 sati na novo izdanje Sajma studija. Deseti put zaredom križevačkim i drugim zainteresiranim maturantima i mlađim učenicima pruža se ovim putem prilika saznati o iskustvima na studijima, državnoj maturi i studentskom životu iz prve ruke – od mladih sugrađana, studenata prve i druge godine različitih fakulteta u Hrvatskoj. Uvodna predavanja održat će Matija Matus koji će ukratko predstaviti novoosnovanu Udrugu studenata Koprivničko-križevačke županije te njene ciljeve i projekte koje planiraju. Predavanje o cjeloživotnom profesionalnom usmjeravanju i tržištu rada održat će Valerija Kramar Mihalić, ispred Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Područnog ureda Križevci.

– Pozivaju se svi maturanti da posjete jubilarni 10. Sajam studija i potraže odgovore na sva pitanja vezana uz željeni studij i mjesto studiranja, istaknuo je u pozivu Mario Rajn, predsjednik udruge P.O.I.N.T.
Sajam studija je zakazan za 19 sati, a mjesta održavanja su knjižnica i hol križevačke gimnazije. Sajam studija je projekt realiziran uz podršku Grada Križevaca i i Studentskog centra Varaždin.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.