U subotu festival ‘Zlatne note – Križevci 2013.’

Zlatne_zice_Krizevci_2013_Udruga_C_dur_Boris_Plak_Boris_BrcicU subotu 14. prosinca 2013. u Velikoj dvorani Hrvatskoga doma u Križevcima će se održati festival zabavne glazbe “Zlatne note – Križevci 2013.”, kojem je cilj promoviranje novo skladanih zabavnih pjesama, autora, kantautora i izvođača s područja cijele Hrvatske a i šire, ističu umjetnički direktori festivala Boris Plak i Boris Brčić iz udruge “C-dur”. Festival će biti humanitarnog karaktera, a sav prihod od ulaznica ovogodišnjeg, debitantskog izdanja ići će klubu Maslačak križevačke Udruge za pomoć osobama s mentalnom retardacijom. Ulaznice su u prodaji po 30 kuna u Art Rock Caffe i Turističkom uredu u Križevcima. Početak festivala je zakazan za 19 sati.

Ukupno 25 izvođača predstavit će se novim skladbama pisanim i snimanim isključivo za potrebe festivala, a u planu je izdavanje zajedničkog nosača zvuka i promocije na radio postajama kroz posebne emisije i glazbene brojeve.
– Cilj festivala je da postane tradicionalan te da se kao takav u našem lijepom gradu održava svake godine kao nešto što će biti rado posjećeno i viđeno, a uz to i rado slušano kako na radio postajama tako i u našim domovima, navode organizatori.

Generalni pokrovitelji festivala su Grad Križevci i Koprivničko-križevačka županija, uz mnoštvo pokrovitelja, među kojima su ZAMP, Pučko otvoreno učilište Križevci te gradska i županijska turistička zajednica. “Zlatne žice – Križevci 2013.” medijski pokrivaju Radio Križevci, Radio Koprivnica, Radio Kaj, Radio Stubica, Radio Zlatar, Radio 105, Radio Megaton, Radio Daruvar, Radio Krugoval- Garešnica, Obiteljski radio Ivanić Grad, Radio Zelina, Radio Vrbovec, Varaždinska televizija, Večernji list, Podravski list.

20 godina CSF
Vezano
5 komentara

Komentari su zatvoreni.