Braneći dečka od uhićenja nogom policajca udarila u glavu

stop_policija_kontrola_prometaNASILNA DJEVOJKA Djevojka je napuhala 0,15 promila alkohola, a policajcu je lakše ozlijedila nos

Na Trgu bana Lackovića u Križevcima jučer oko 5.45 sati policija je u rutinskoj kontroli prometa zaustavila automobil kojim je upravljao 22-godišnjak sa šireg područja grada. Alkotestiranjem je utvrđeno da vozi pod utjecajem 1,15 promila alkohola i od njega je zatraženo da ne nastavlja vožnju. Umjesto da mladić to prihvati, počeo je vrijeđati dvojicu policajaca.

Kako je postojala opasnost da će ponovno sjesti za upravljač automobila, policija ga je odlučila privesti u postaju na triježnjenje. U trenutku kad su ga policajci uhićivali, sve je ”zakuhala” mladićeva 28-godišnja djevojka, također sa šireg križevačkog područja. Pri stavljanju lisica na ruke mladiću jedan od policajaca je klečao, što je djevojka vidjela kao dobru priliku da obrani svog dečka. Izašla je iz automobila, počela vrijeđati i omalovažavati te na kraju nogom tog policajca udarila u glavu. Sve te scene pokazale su se suludima jer su i dečko i djevojka zajedno završili u policijskoj postaji.

Djevojka je napuhala 0,15 promila alkohola, a zbog napada na policajca, kojem je lakše ozlijedila nos, protiv nje slijedi kaznena prijava. Prijeti joj do osam godina zatvora. Mladić je, pak, zaradio prekršajne prijave zbog remećenja javnog reda i mira i vožnje u pijanom stanju.(VL)

20 godina CSF
Vezano
33 komentara
  1. rocky balboa piše:

    ovo sad već polako postaje novi trend u Križevcima vikendom…

Komentari su zatvoreni.