Ispunjena vikend rubrika crne kronike

stop_policija_kontrola_prometaPODRAVINA I PRIGORJE – U Vinarcu na području općine Sveti Petar Orehovec u odvodnom kanalu pronađeno je tijelo muškarca. 47-ogodišnjak iz tog mjesta utopio se još u petak, a njegovo tjelo pronađeno je jučer. Policija je utvrdila da je prilikom prelaska kanala, izgubio ravnotežu, pao u vodu duboka pola metra i utopio se.
28-ogodišnji radnik koji je u petak teško ozlijeđen prilikom pada s krovišta koprivničkog Doma zdravlja nalazi se u bolnici i u stabilnom je stanju, rekao nam je jutros ravnatelj Opće bolnice Petar Stapar. Radeći na kotlovnici Doma zdravlja stradali je s krovišta pao na beton.

Avion koji je u petak poslijepodne zbog lošeg vremena sletio kod Srijema na području općine Sokolovac, u subotu poslijepodne je s iste ceste uzletio prema Varaždinu, doznajemo u našoj Policijskoj upravi. Zrakoplovom je upravljao 41-ogodišnji državljanin Srbije, s njim je bila mlada suputnica iz iste zemlje. Avion nije oštećen prilikom slijetanja, tijekom noći su ga kraj ceste čuvali zaštitari, a nakon dobivanja svih potrebnih dozvola zrakoplov je otišao prema Varaždinu.
Automobil slovenskih registracija kojim je upravljao 51-ogodišnji državljanin Srbije prošle noći se zapalio u vožnji na Varaždinskoj cesti u Koprivnici. Nije bilo ozlijeđenih, požar su ugasili pripadnici Javne vatrogasne postrojbe, a materijalna šteta procijenjena je na oko 3700 kuna.(RKC)

20 godina CSF
Vezano
2 komentara

Komentari su zatvoreni.