Spoj poezije i obrtništva oba dana vikenda

Sijeno_uzivanje_poezijaKriževačka udruga pjesnika i pisaca poziva danas i sutra od 14:30 sati ispred školske sportske dvorane OŠ Ljudevita Modeca u Križevcima na javno čitanje ljubavne i vinske poezije na balama sijena. Povodom održavanja 16. Obrtničkog i gospodarskog sajma Koprivničko-križevačke županije okupljanje su nazvali spojem poezije i obrtništva te obrtništva i kulture. U programu će sudjelovati: Adrijana Jušta (Kalinovac), Mladen Mikec (Cubinec), Antonija Željka Kahlik (Zagreb), Valentina Filipan (Križevci), Stjepan Golubić (Đelekovec), Ana Jakopanec (Koprivnica), Sanja Damjan (Koprivnica), Božidar Glavina (Prelog), Sanja Benko (Žabnica), Zdenka Čavić (Koprivnica), Vladimir Lovreković (Zagreb) i Josip  Petrlić Pjer (Križevci).
– Prigoda je da si svaki gost obrtničkog sajma sedne k’ nama i podruži se uz stihove i rimu da li na sekund ili koju vuru, nama je svakak drago, istaknuo je u pozivu predsjednik KUPP-a Josip Petrlić Pjer.

20 godina CSF
Vezano
1 komentar
  1. Martina piše:

    Tko je autor fotografije? Maju prepoznajem, a i fotku znam, ali se ne mogu više sjetiti je li MDZ fotkao ili netko drugi? 🙂

Komentari su zatvoreni.