Za šest nekretnina očekuju oko 5,5 milijuna kuna

Branko_Hrg_HSS_Marijan_Suselj_PIXELLKRIŽEVCI – Gradski proračun vuče oko 8,5 milijuna kuna minusa iz proteklih godina, nastalih ulaganjima u opremanje nekretnina namijenjenih prodaji, u prvom redu nove poslovne zone Gornji Čret, za čije parcele za sada ipak još nema zainteresiranih kupaca. Dijelom i zbog toga u gradskoj upravi odlučili su ponovno raspisati nekoliko natječaja za prodaju,

– Mi znamo da imamo i popis imovine Grada, da imamo speciificirano i koja nam nije perspektivna, koja nam je za prodaju, koja nam je za najam, koja nam je za ostanak. O svemu tome su odluke već jednom donijete, ali obzirom da se radi o novim procjenama vrijednosti sudskih vještaka i novi je saziv Gradskog vijeća, neka Gradsko vijeće o tome raspravi. Ukoliko donese odluke – dobro, ukoliko ne donese opet dobro, samo onda ne mogu prozivati na onoj drugoj strani, objasnio je gradonačelnik Branko Hrg.

U novi krug natječaja idu tri poslovna prostora u glavnoj gradskoj ulici Ivana Zakmardija Dijankovečkog, a početna cijena svakoga premašuje milijun kuna. Također, još po milijun trebala bi donijeti prodaja staroga kina, te nakon požara obnovljenog potkrovlja u zgradi na Nemčićevom trgu, a 260 tisuća od jednog stana u Tomislavovoj ulici. (RKC)

Vezano
3 komentara
  1. Slučajni prolaznik piše:

    Piše na službenim stranicma Grada… tomislavova 22b

  2. vl piše:

    o kojem stanu u tomislavovoj govorimo /detaljnije/, postoji interes.

Komentari su zatvoreni.