Ne pomažite lopovima nezaključanim vozilima

stop_policija_kontrola_prometaBUKOVJE, KRIŽEVCI – Više desetaka tisuća kuna ukradeno je u Bukovju Križevačkom jučer (u ponedjeljak, 12.8.2013. op.ur.) prijepodne iz jednog automobila. Policija traga za nepoznatim počiniteljem i ukradenim novcem,
– Mi još jednom pozivamo sve građane da se zaštite od ovakvih krađa ili provala iz svojih vozila. Naravno, uvijek apeliramo na sve vlasnike vozila odnosno vozače i sve ostale građane da uvijek zaključavaju svoje vozilo i uzimaju ključeve sa sobom iako samo nakratko napuštaju vozilo, uvijek provjere da li su sva vrata i prozori na vozilu zatvoreni, uključujući i prtljažnik i krovni otvor, nikad ne ostavljati vrijedne predmete poput torbica, novčanika, mobitela i sličnog na vidljivim mjestima, uvijek treba uzimati vrijedne stvari sa sobom, upozorila je glasnogovornica Policijske uprave Dijana Žagar.
Kako smo neslužbeno doznali, novac je ukraden iz automobila parkiranog ispred trgovine u Bukovju Križevačkom. Vozač je iz njega samo na kratko izašao, no ostavio je poluotvoren prozor. Nepoznati kradljivac je iskoristio tu nepažnju i vrlo lako se domogao plijena od više desetaka tisuća kuna.(RKC)

Vezano
2 komentara

Komentari su zatvoreni.