Ne propustite vlak za 7. Skaville!

Posljednji_vlak_za_SkavillePod sloganom “Šibenik Goes Ska!” od srijede 24. do nedjelje 28. srpnja 2013. u kampu Martinska u Šibeniku održat će se sedmo izdanje Skaville Festivala! Jedini ska festival na ovim prostorima i dalje će iznenaditi ljubitelje jamajkanskih ritmova nekim novim i neviđenim kao i provjerenim glazbenim imenima. Plesna i opuštena atmosfera tik uz more i prekrasan pogled na grad Šibenik uz odlične bendove i DJ-e uz jeftinu cijenu ulaznice biti će pravi mamac za sve zaljubljenike u dobru glazbu i provod. Uz festivalsku ulaznicu svi posjetitelji u četiri dana dobivaju i besplatno kampiranje u kampu Martinska. Ulaznice se mogu kupiti putem online pretprodajnog servisa Entrio.hr.

Za posjetitelje festivala koji dolaze vlakom iz Hrvatske ili Slovenije, Hrvatske željeznice nude 40% popusta na redovnu cijenu, uz pridržavanje sljedećih uputa: prilikom kupovine prijevozne karte potrebno je izjaviti da se putuje na Skaville, a prijevozna karta mora biti isključivo povratna te ovjerena u povratku od strane organizatora festivala. Za sve posjetitelje koji se nađu u Šibeniku organiziran je i prijevoz brodom sa šibenske rive – od četvrtka do nedjelje brod vozi svakih sat vremena. Cijena karte je 10 kuna, vožnja traje oko 5 minuta i brod prevozi od 10 do 15 putnika. Kako bi osigurali prijevoz u najkraćem mogućem roku bez previše čekanja, potrebno je nazvati i dogovoriti prijevoz na broj telefona 091 890 1672. Također, biti će omogućen i prijevoz brodicom u kasnijim noćnim satima za sve koji se vraćaju u Šibenik.

Na 7. Skaville Festival stižu po prvi put američki ska pioniri THE TOASTERS, mađarska “laka konjica” PANNONIA ALLSTARS SKA ORCHESTRA, odličan novosadski reggae bend KILLO KILLO BANDA te fantastični cabaret horror show u ska i reggae verziji koji će napraviti YELLOW SPOTS. Iz dalekog Meksika sa rezidencijom u njemačkom Dresdenu kao DJ nastupiti će i ANIBAL PACHECO aka HANNIBAL SELECTER, jedan od očeva globalne zajednice Rebel Sounds, vrhunski poznavatelj južnoameričke scene čija „hot patchanka“ gazi sve pred sobom. Za sve dub, nu roots i jungle obožavatelje dovodimo nama najbolji sound u regiji – BAGA SOUND! Tradicionalne ska ritmove branit će talijanski 2tone bend THE BANKROBBERS koji će predstaviti svoj novi album upravo u Šibeniku. Kao selektori nastupit će i JD LITTLEHEAD vs. DESMOND SCHLEKER koji će predstaviti svoju vinilnu selekciju s naglaskom na rocksteady, skinhead reggae, tradicionalni ska. Dobrodošli na 7. Skaville!

20 godina CSF
Vezano
3 komentara

Komentari su zatvoreni.