Dan Općine Kalnik uz ‘Prigorsko zagorski sejem’

Opcina_KalnikSutra, u nedjelju 7. srpnja 2013. na Trgu Stjepana Radića u Kalniku će se održati obilježavanje dana općine Kalnik. Organizatori iz općinske turističke zajednice kao jedno od glavnih događanja posebno izdvajaju “Prigorsko zagorski sejem”, koji će okupiti tridesetak izlagača koji se bave proizvodnjom vina, sira, meda, suvenira i drugih tradicijskih i poljoprivrednih proizvoda. Okupljanje uzvanika svečanosti zakazano je za 10:30 sati ispred crkve sv. Brcka, nakon čega slijedi misa te svečana sjednica Općinskog vijeća, dok se otvorenje sajma očekuje u podne.

Također će se održati otvorenje izložbe slika „Kalnički motivi 2012“, predavanje o turističkim potenicijalima Kalnika i potkalničkog kraja, demonstracija paraglidinga Paragliding kluba Feniks te nastupi akademskog glumca Adama Končića, glumačke družine KUD-a Kalnik s predstavom „Šitofljin“, tamburaša i glumaca OŠ Kalnik, folklorne sekcije Udruge umirovljenika Jastrebarsko te zbora Udruge umirovljenika Kupljenovo.

“Prigorsko zagorski sejem” se već petu godinu održava u mjestima članica Lokalne akcijske grupe “Prigorje-Zagorje”, koja okuplja jedanaest općina i grad Novi Marof s područja tri županije: Krapinsko-zagorske, Varaždinske i Koprivničko-križevačke županije (općine Sv. Petar Orehovec, Gornja Rijeka i Kalnik).

20 godina CSF
Vezano
11 komentara
  1. imt 533 piše:

    pa ipak je Kešer njihov igrač, sad će imat o čemu pisat, samo da krene, ovrhe i malverzacije itd… sve po starom..;)

  2. bukva grab piše:

    To je sad Kalnik malo više na .info zato što se vlast promjenila na Kalniku, prije vam Kalnik nije bio zanimljiv?

    1. realan piše:

      a o čemu su mogli pisati kad se ništ nije ni događalo

Komentari su zatvoreni.