Brčić na taekwondo kampu i turniru u Vršcu

Križevački taekwondo borac i član TKD “Radnik” Fabijan Brčić putuje u srijedu u Srbiju u sportski kamp “Vršac Open” koji će se do kraja tjedna održavati u Vršcu. Za subotu je organiziran “Millennium Open 2013”, prestižni turnir koji se održava već sedmu godinu zaredom, na kojem će, uz hrvatske, nastupiti i borci iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, Švedske, Islanda, Bugarske, Njemačke te drugih zemalja Europe.
– Zahvaljujem klubu koji mi je ovo priuštio, kao i dr. Emilu Kušecu, kiropraktičaru koji mi uvijek pomogne sanirati neku ozljedu, kao nedavnu malu ozljedu lista, istaknuo je Brčić.

 

Ovaj je turnir ujedno i izborni za srpske reprezentativce, pa će se Brčić u seniorskoj kategoriji do 74kg susresti s olimpijcem Damirom Fejzićem, protiv kojega je u posljednjem međusobnom susretu izgubio s tijesnih 6:5.
Organizatori ovog prestižnog turnira su Taekwondo klub Eurošped Vršac i Centar Millennium Vršac, uz tehničku organizaciju Taekwondo Asocijacije Srbije i pokroviteljstvo Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu, Opštine Vršac i Sportskog saveza Vršac te Alvogena.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.