Križevačka među četiri ‘Zelene knjižnice energetske efikasnosti’

Nakon Zagreba, Osijeka i Splita, Program Ujedinjenih naroda za razvoj (UNDP) organizira svečano otvorenje Zelene knjižnice energetske efikasnosti (ZeeK) i u Križevcima, u Gradskoj knjižnici „Franjo Marković“, koje će se održati u utorak 12. ožujka 2013. s početkom u 12:15 sati.
– Otvaranjem Zelene knjižnice energetske efikasnosti u cilju nam je učiniti stručne publikacije dostupnijima stručnjacima i građanima te i na taj način potaknuti povećanje energetske efikasnosti kroz primjenu energetski efikasnih mjera kao i obnovljivih izvora energije, istaknuo je Goran Čačić, nacionalni voditelj projekta Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj pri UNDP-u.

Križevačku Zelenu knjižnicu energetske efikasnosti otvorit će ravnateljica Marjana Janeš-Žulj, a skupu će se pozdravnim govorima obratiti i voditelj Čačić, zatim predstavnik Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost (FZOEU), te gradonačelnik Križevaca Branko Hrg. Križevačka se knjižnica tako u ovom programu pridružila Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu, Gradskoj i sveučilišnoj knjižnici Osijek te u Sveučilišnoj knjižnici u Splitu.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.