Građanska inicijativa ‘Fitomania’ poziva na ‘Fit Challenge’

Želite li u zabavnom, dinamičnom i natjecateljskom duhu skidati potkožno masno tkivo i raditi na povećanju mišićnog? Želite li ući u program koji traje 90 dana i odnosi se na zdrav i siguran način ostvarivanja fit forme? Želite li ostaviti pravo na besplatni pregled i kreiranje programa prehrane u kombinaciji s tjelovježbom koji odgovaraju individualnim mogućnostima i željama natjecatelja uz konstantan nadzor i savjetovanje osobnog trenera i savjetnika za prehranu? Želite li da baš vaš rezultat bude najbolji i zato bogato nagrađen? Prijavite se do 28. veljače 2013. na natjecanje “Fit Challenge” u organizaciji građanske inicijative “Fitomania”, kojoj je misija učiniti Križevce zdravijim i sretnijim mjestom! Za više informacija građani se mogu obratiti na brojeve telefona 098/801-143 i 091/922-7967.

Ova građanska inicijativa također nudi niz od četiri besplatnih predavanja na temu praktičnog zdravog življenja, koja će se održati u križevačkom Klubu kulture srijedom od 19 do 22 sata, na datume 20. i 27. veljače te 6. i 13. ožujka.
– Inicijativi je primarni cilj savjetovanje i edukacija građana o zdravoj prehrani i aktivnom način života. Naši ciljevi se baziraju na ideji praktičnog zdravog života i osvješćivanju naših građana kada je u pitanju prehrana, važnost pravilne prehrane u kombinaciji sa tjelovježbom, edukacija građana o opasnosti dijeta, prehrana djece, trudnica i dojilja, prehrana u trećoj životnoj dobi te kako uz pomoć pravilne prehrane kontrolirati ili spriječiti neke metaboličke poremećaje poput neregularnog krvnog tlaka, razine šećera u krvi, alergija, problema s kožom, istaknula je Martina Bujan Knapić, savjetnica za zdravu prehranu u “Fitomaniji”, i pozvala sve zainteresirane da im se jave.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.