Mario Rajn novi predsjednik udruge P.O.I.N.T.

U subotu 12. siječnja 2013. u križevačkom Klubu kulture je održana redovna izborna i godišnja izvještajna skupština Udruge P.O.I.N.T. iz Križevaca. Tom prilikom članovi udruge jednoglasno su izabrali novo vodstvo, na čelu s Marijom Rajnom kao novim predsjednikom udruge. Rajn je istaknuti aktivist u području obrazovanja mladih s radnim iskustvom nastavnika matematike, član je gradskog i županijskog savjeta mladih, a odnedavno i osnivač Centra za poduku i intelektualne usluge “Numerus”. Rajn je na čelu udruge zamijenio mr.sc. Hrvoja Belanija, koji je P.O.I.N.T. vodio posljednjih sedam godina.

Za počasnog člana P.O.I.N.T.-ovci su aklamacijom izabrali profesora udaraljki Josipa Konfica, križevačkog glazbenika s kojim su zajednički realizirali više humanitarnih akcija i kulturnih događanja u gradu. U vodstvo udruge u narednom dvogodišnjem mandatu izabrani su još: Jelka Vukobratović i Marko Matosović na mjesta potpredsjednika udruge; Hrvoje Belani na mjesto tajnika; Zvjezdana Babić na mjesto rizničarke; Ivona Haban i Sonja Mrnjavčić u upravni odbor, uz predsjednika i tajnika udruge te potpredsjednika Matosovića; Andrej Dundović, Sandro Novosel i Sergej Novosel Vučković u nadzorni odbor. Članovi udruge su također minutom šutnje odali počast svom prošle godine preminulom počasnom članu Ivanu Mihaliću.

Skupštini P.O.I.N.T.-a izvještaj o radu za prošlu godinu podnio je dosadašnji predsjednik Belani, istaknuvši zadovoljstvo financijskim izvještajem prema kojem je ukupnim prihodima od 129.220,72 kuna plan premašen za 16%, dok su rashodi iznosili 126.737,51 kuna, od čega čak 98.098,08 kuna za realizaciju 8. Culture Shock Festivala koji se tijekom proljeća, od kraja veljače do početka svibnja, održavao u Križevcima. Udrugaši su vrlo zadovoljni i ostvarenom 9. humanitarnom akcijom “Petaka za đaka/FIVE4KIDS” te novim projektom Pinklecfesta, kojim su popunili i jesensku kulturnu ponudu u gradu. Uspješno je realizirana i građanska inicijativa “Kodiranje Križevaca / Crisium Code”, tiskano 2. izdanje Vodiča za poslijediplomski studij u inozemstvu, a 25. siječnja slijedi još jedno izdanje Sajma studija. Novo vodstvo udruge je, uz već tradicionalne, najavilo i neke nove projektne aktivnosti.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.