Student servis Križevci na portalu

U sklopu nove suradnje nezavisnog portala Križevci.info i Studentskog centra Varaždin, pokrenuta je rubrika “Studentski kutak” koja će pružati informacije o zapošljavanju redovitih studenata i maturanata na povremenim i privremenim poslovima, s ciljem poboljšanja studentskog standarda. Studentski centar Varaždin je javna ustanova u čijem sastavu djeluje Student servis u Križevcima, posredstvom kojeg mogu raditi redoviti studenti, hrvatski državljani, koji studiraju na visokim učilištima u Hrvatskoj, osobe koje su završile studij, ali najduže tri mjeseca od datuma diplomiranja i redoviti učenici završnih razreda srednjih škola (punoljetni maturanti) u periodu od 15.06. do 30.09., na privremenim i povremenim poslovima.

Ured Student servisa Križevci, smješten u zgradi Doma mladih na Strossmayerovom trgu 5, radi srijedom od 10 do 14 sati, a izvan termina upiti su mogući na broj mobitela 091/2626-820 ili e-poštom. Svrha ove portalske rubrike je također pružiti korisne informacije za poslodavce koji imaju potrebu za zapošljavanjem studenta na povremenim i privremenim poslovima posredstvom Student servisa u Križevcima.
– Naime, veliki broj poslodavaca uopće nema informaciju za postojanjem te mogućnosti u Križevcima, istaknuo je voditelj podružnice Bojan Patrčević. “Studentski kutak” će također objavljivati informacije o popustima za studente te druge studentima zanimljive informacije.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.