Pobjeda Koprivnice, poraz Križevaca, remi Podravca

KOPRIVNICA – U prvom kolu Treće hrvatske nogometne lige sjever nogometaši Koprivnice na svom su travnjaku pobijedili Mladost iz Preloga 3-2. Za prva tri boda koprivničkog trećeligaša pogotke su postigli Manojlović, Tucaković i Knezić. Nogometaši Križevaca poraženi su na gostovanju u Grabrovnici od Croatie 5-0. U sljedećem kolu županijski derbi u Virju će odigrati Podravac i Koprivnica dok će Križevci ugostiti Polet iz Svetog Martina na Muri.

Do gostujućeg boda došli su nogometaši Podravca iz Virja koji su u Svetom Martinu na Muri s domaćim Poletom odigrali bez pobjednika 2-2. Za bod Podravca dva puta strijelac je bio Miroslav Šklebar. Na utakmicu u kojoj je Podravac mogao uzeti i puni plijen, osvrnuo se trener Đuro Beši:
– Bilo je prilika uzeti sva tri boda. Međutim, u prvom dijelu utakmice nismo reagirali kako treba. U drugom dijelu je došla do izražaja izuzetno dobra pripremljenost i to je bio dio u kojem smo mi dominirali. Imali smo nekoliko vrlo izglednih situacija da osvojimo sva tri boda na, moram reći, dosta teškom gostovanju. (RKC)

Vezano

Komentari su zatvoreni.