Vuković u eliti hrvatskog karatea

Karatist bez sponzora

Igor Vuković, križevački reprezentativac tradicionalnog karatea, član je karate kluba Croatia iz Zagreba, no natjecat će se i za karate klub Križevci. Igor se priprema nakon ozljeda i svih poteškoća koje su ga zadesile u 2011. godini i nada se da će sve nadoknaditi u ovoj godini pa tako i kvalificirati na svjetsko prvenstvo koje će biti održano u Tokyju 2013. godine. Sve pripreme Igor financira sam, što je za jednog sportaša u toj kategorizaciji s obzirom na prehranu i sve ostalo, previše.

 

– Putujem tri puta tjedno u Zagreb na treninge, a od sada ću putovati i svaki dan zbog kvalifikacijskih priprema, što iziskuje i poveći napor i mjesečne troškove, rekao je Igor Vuković i dodao kako se osjeća izvanredno. Što se tiče troškova treninga, međunarodnih priprema, priprema unutar Hrvatske, prehrane za sada još uvijek ih snosi sam jer ga Savez nije u mogućnosti financijski podržati.
– Nadam se financijskoj podršci s obzirom da me jedna sezona sa svim pripremama izvan i u Hrvatskoj košta od 150 do 170 tisuća kuna – kazao je Vuković. (PL)

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.