Mlađi kadeti ‘Radnika’ među deset najboljih u Hrvatskoj

U dramatičnoj utakmici posljednjeg kola regionalne lige mlađi kadeti Košarkaškog kluba Radnik Križevci ostvarili su pobjedu na gostovanju u Čakovcu, protiv ekipe KK Međimurje rezultatom 64:62. Od početka utakmice u igri naših košarkaša osjetio se pritisak važnosti utakmice, no u izjednačenoj utakmici naši su dečki u završnici bili s(p)retniji te zasluženo slavili. Ovom pobjedom mlađi kadeti KK Radnik osvojili su 1. mjesto u natjecanju Regije SJEVER u konkurenciji čak 23 kluba s područja Koprivničko-križevačke, Bjelovarsko-bilogorske, Virovitičko-podravske, Međimurske i Varaždinske županije, a u cijeloj sezoni upisali su samo jedan poraz. Kao prvaci regije ostvarili su plasman među 10 najboljih košarkaških ekipa ove sezone u Hrvatskoj.

Ovaj puta istaknuli su se Tomas i Štefun, no najveća snaga momčadi je zajedništvo što se je više puta ove sezone dokazalo pa tako i u subotu. Bez obzira na kretanje rezultata, izostanak pojedinih igrača ili nešto slabiju šutersku večer, mlađi kadeti svih 40 minuta igraju ozbiljno, međusobno se bodre i ne predaju do samog kraja.
Sama završnica natjecanja će biti organizirana kroz 2 polufinalne skupine, a našim će se košarkašima suprotstaviti mladi talenti iz KK Split, KK Dubrava, KK Kvarner i KK Rudeš. Dvije prvoplasirane ekipe borit će se za naslov prvaka Hrvatske na „final fouru“ početkom lipnja.

KK Međimurje : KK Radnik = 62 : 64 (17:16, 16:23, 13:10, 16:15)
KK Međimurje: Baksa 8, Žižek (kap.) 9, Novak, Vojković 13, Beriša 2, Bedić, Čanadi 2, Vojvoda 28, Blažeka. Trener: Novak.
KK Radnik: Nemec 9, Kulko, Horvat, Biondić (kap.) 5, Tomas 22, Šaško, Kolarić, Vragović 5, Erhatić, Štefun 23. Trener: Lukša.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.