Krcat Klub kulture na projekciji ‘Zagorskog specijaliteta’

Projekcija prvog hrvatskog horor filma, održana u sklopu 8. Culture Shock Festivala, privukla je u četvrtak u Klub kulture više od stotinu znatiželjnih posjetitelja. Film naslova “Zagorski specijalitet” produkcijski potpisuje Akademija dramskih umjetnosti iz Zagreba, a značajan doprinos filmu dali su i Križevčani Frano Homen kao autor glazbe i montažer tona te Luka Belani kao autor glazbe.

 

Autorski uradak redatelja Davida Kapca i producenta Saše Bijelića predstavio je priču o zagorskom gostoprimstvu koje će se pokazati opasnim za mlade biznismene na kotlovini na naizgled mirnom seoskom imanju. Sjajnu glumačku postavu čine: Ivana Roščić, Filip Juričić, Iva Mihalić, Luka Petrušić, Draško Zidar i Ivan Glowatzky.

U četrdesetipetminutnoj projekciji prepunoj krvi i osakaćenih udova, uz dozu kanibalizma i malo intrigantnog erosa, gledatelji su mogli uživati potpuno besplatno, a sljedeći festivalski susret ljubitelja sedme umjetnosti zakazan je 15. ožujka u istom prostoru kada će biti prikazan višestruko nagrađivan film “Kotlovina”.

Vezano

Komentari su zatvoreni.