‘Počistili’ zlato vrijedno 322 tisuće kuna

KRIŽEVCI – Trojicu muškaraca, 46, 40 i 31-godišnjaka, uhitili su prošle nedjelje križevački policajci, samo nekoliko sati nakon provale u zlatarnicu Križevci koju su počinili. Kriminalističku obradu nad uhićenom trojkom, inače sa zagrebačkog područja, policajci su završili u ponedjeljak nakon što su ih uz kaznenu prijavu priveli sucu istrage koprivničke stalne službe Županijskog suda u Varaždinu. Sudac ih je zadržao u istražnom zatvoru zbog opasnosti od počinjenja kaznenog djela.
Policija tereti osumnjičene da su prošle nedjelje između 8.15 i 13 sati provalili u zlatarnicu Križevci, 45-godišnje Križevčanke L.L., kojoj su odnijeli više 322 tisuće kuna vrijedan zlatni nakit.
Policajci su osumnjičene uhitili u automobilu kada su najvjerojatnije željeli pobjeći prema Zagrebu. Pretragom stanova i osobnog automobila pronađen je sav ukradeni nakit koji je fotodokumentiran i vraćen vlasnici, koju smo pokušali kontaktirati, no vidno uzrujana zbog neugodnog događaja koji je pretrpjela nije bila spremna komunicirati s novinarima. (PL)

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.