Zagrebački osnovci i ove godine za FIVE4KIDS

Učenici OŠ Augusta Šenoe iz Zagreba i ove se godine priključuju dobrotvornoj akciji “Petaka za đaka/FIVE4KIDS” udruge P.O.I.N.T., s ciljem božićnog darivanja svojih križevačkih vršnjaka i drugih osoba s posebnim potrebama. 2.b razred te zagrebačke škole, zajedno s nastavnicom Sandrom Vuk, od 12. do 16. prosinca će prikupljati poklone s igračkama, priborom, odjećom i slatkišima za učenike križevačkog Centra a odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju te članove Udruge za pomoć osobama s mentalnom retardacijom, a imaju će darivati i djecu do 3 godine smještenu u Caritasovom centru Savica.

Zanimljivo je napomenuti da su drugašići iz Šeone za razrednu web stranicu na nedavno održanom natjecanju Webfestival 2011 u sklopu Carnet User Conference u kategoriji “U klupi s društvom” osvojili treće mjesto u konkurenciji čak 18 obrazovnih sadržaja ili aktivnosti pripremljenih odnosno, izrađenih primjenom nekog od alata društvenog softvera za inovativno i suvremeno učenje i poučavanja.
– U ovo prosinačko vrijeme, puno darova i iznenađenja ispod bora odlučili smo ponovo biti humani, ponosno najavljuju drugašići na svojim stranicama, gdje se još mogu pogledati njihovi linkovni radovi, pročitati literarni radovi te iskustva s terenske nastave.

Vezano

Komentari su zatvoreni.