Križevčani nastavljaju s pobjedama u A1 ligi

KRIŽEVCI – Košarkaši Križevaca odigrali su pred svojom publikom rutinsku utakmicu petog kola A1 lige protiv riječkog Kvarnera i pobijedili rezultatom 95-81. Domaćini su tijekom cijelog susreta diktirali utakmicu, a ogled je odlučen nakon što su Riječani u prvih pet minuta posljednje četvrtine ostali bez koša dok su Žapci otišli na +17. Trećom domaćom pobjedom, a četvrtom ukupno, Križevčani su sada na drugom mjestu ljestvice i imaju isti broj bodova kao vodeći Split. Za premijernu sezonu to je jedan odličan početak, rekao je trener košarkaša Križevaca Tihomir Bujan.

– Ovo je jedna prekrasna stvar i jedan prekrasan početak sezone. Napadački smo odigrali jednu odličnu utakmicu i to nam nije problem. To radimo stvarno stvarno dobro što se vidjelo u ovih pet kola. Što se napada tiče smo uvjerljivi i imamo tu par vrlo iskusnih igrača koji to mogu raditi na toj razini, izjavio je nakon utakmice Bujan.
Križevčane su do pobjede predvodili Grgat s 18 koševa, Glavinić s 14, Žitko s 15 te Gligora s 12 i Čolak s 11 koševa. U idućem kolu Žapci odlaze na gostovanje u Borik kod momčadi Sonik Puntamike.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.