Od danas svakodnevni rad Kluba kulture

Klub kulture Križevci od danas kreće sa svakodnevnim radom od ponedjeljka do petka i ponudom svojih besplatnih usluga za građane, od pristupa internetu te čitaonice dnevnog tiska i časopisa do dnevnog boravka uz digitalnu televiziju te računalne igraonice. Kulturni program vikendom svakog će mjeseca nuditi koncerte, partije, izložbe i projekcije, pa su tako za listopad najavljeni događaji “Massive Vibes”, “Halloween party”, “Safehouse – Ten Years After”, izložba Tee Hatadi, maskenbal i koncert sredinom mjeseca.
– Od danas klub kreće sa svakodnevnim radom, otvoreni smo od 8 do 16 sati, a pokrećemo i kreativni ciklus radionica te probe bendova, prijave su u tijeku, istaknuo je koordinator Kluba kulture Admir Sinani.

Prostor na Mažuranićevom trgu 1 za novu je sezonu osvježen, postavljen je novi pod i uređeno stubište. Za organizacije civilnog društva u klubu i dalje djeluje Infotočka programa JAKO, gdje se mogu potražiti informacije o novim natječajima, savjeti za pripremu prijava i slično. Pod pokroviteljstvom Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti, Ministarstva kulture i Grada Križevaca, od 1. listopada kreće kreativni ciklus radionica, a nude se “Postani ton majstor”, “Video obrada”, “Slavenska mitologija kroz likovnost i “Kreativni proces pisanja”. Prijave za ove besplatne radionice se primaju u Klubu, e-poštom ili telefonom na 048/711-073, a broj prijava je ograničen. Termini radionica odrediti će se naknadno u dogovoru s polaznicima.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.