Igor Galaš proglašen svjetskim ambasadorom mode

Hrvatski dizajner Igor Galaš proglašen je svjetskim ambasadorom mode! Na specijalno pripremljenom show-u “Melange Fashion Show 2011” u San Franciscu, našem najnagrađivanijem dizajneru tu prestižnu nagradu uručio je Bill Guttentag, dvostruki oskarovac i trostruki dobitnik nagrade Emmy.
“Melange Production team”, organizatori samog projekta, Igorov rad prate već tri godine po natjecanjima i znaju za njegove brojne svjetske uspjehe, te su ga odlučili nominirati za veliku svjetsku nagradu ambasadora mode i na taj način potaknuti i pokrenuti modnu industriju u boljem smjeru.

 

Na samoj nagradi koju je Igor primio navedeno je da ga smatraju vođom modnog predstavljanja i modne industrije u Hrvatskoj, te da je sposoban poboljšati modnu industriju i scenu Amerike.
Predsjednik udruge “Melange Production team”, Nick Navarro izjavio je: “Naš tim je uvjeren u izbor Igora kao Ambasadora mode na temelju njegova vizionarskog dizajna i fantastične izrade. Igor se etablirao kao suosjećajan i častan predvodnik u Hrvatskoj, te mi vjerujemo da je utjecajan u pokazivanju onoga što hrvatska kultura ima za ponuditi međunarodnoj zajednici u smislu mode. S Igorom je pravi užitak raditi, jako je ljubazan i strastven, te tretira svakog pojedinca kojeg upoznaje s najvećim poštovanjem i iskrenošću. Čast nam je što smo nagradili njegova postignuća s ovom nagradom i znamo da će Igor i dalje biti vizionar – lider u modnoj industriji”. (index.hr)

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.