Na jubilarni Skaville i posebnim busom Križevci-Preluk

Do najvrućeg i najskakovitijeg festivala ovog ljeta na jadranskoj obali, Skavillea, stići možete bez brige za cestarinu, gorivo i obzir prema stranim turistima – od danas 5. srpnja naime primaju se prijave za prijevoz autobusom. Skaville, ovoljetni jubilarni peti, održava se prvi put u kampu Preluk, lokaciji između Rijeke i Opatije, na obali, a opet čvrsto na kopnu (dosadašnja izdanja bila su u uvali Voz na otoku Krku), dokle se kreće 28. srpnja.

Iz udruge K.V.A.R.K. kao organizatora festivala i usluge prijevoza napominju da bus polazi iz Križevaca, ali moguće je stajanje i “kupljenje” putnika u Zagrebu. Polazak je, dakle, u četvrtak 28., a povratak u Križevce u nedjelju 30. srpnja. U cijenu aranžmana od 220 kuna uz prijevoz uključena je festivalska karta za sva tri dana trajanja, kao i plac za besplatno kampiranje.

Prijave za veselu prelučko-križevačku autobusnu rutu primaju se do petka 15. srpnja u prostorima Kluba kulture u Križevcima, ili na email office@skaville.org te na telefonski broj 048/711-073 (pon-pet od 8 do 16h). Broj prijava je ograničen, a u slučaju premalog odaziva organizator zadržava pravo otkazivanja aranžmana.
 

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.