Župan Koren: Razmislit ću o tužbi protiv SDP-a zbog veleplakata

Demokracija i kreacija: Osvanuli plakati s natpisom “Tko je Koren korupcije u našoj županiji. Ti plakati govore više o onima koji su ih postavili nego o onima koji su na njemu – tvrdi Koren

Veleplakati s natpisom koji aludira na župana Darka Korena (HSS), “TKO JE KOREN KORUPCIJE U NAŠOJ ŽUPANIJI?”, osvanuli su jučer u blizini Srednje škole i preko puta Kauflanda.

Protiv korupcije

Cijela priča oko političke korupcije počela je kad je bivša SDP-ova vijećnica Helga Jug dobila posao u Srednjoj školi, nakon što je glasovala za proračun HSS-a zahvaljujući kojem je koalicija HSS-a i HDZ-a zadržala vlast.
– Slika govori više od tisuću riječi. Plakati su naša kampanja u borbi protiv korupcije, a građani će znati njen smisao i prepoznati što je pisac htio reći – rekao je Darko Ledinski, predsjednik županijskog SDP -a.

Dodao je kako se sve poklopilo s jučerašnjim posjetom Koprivnici premijerke Jadranke Kosor, koja je više puta zauzela stav nulte stope tolerancije prema korupciji.

Ipak vrijedim

– Ne znam ništa o plakatima, no takve stvari govore više o onima koji ih postavljaju i onima koji iza njih stoje nego o onima koji su na plakatu – naveo je župan Koren.

Dodao je kako je odlučio da se više neće baviti SDP-om jer samo gubi vrijeme.
– Trebao bih se baviti samo njima, a zapostaviti sve druge poslove. Ako su digli toliku strku oko mene, znači da nešto vrijedim – ustvrdio je on.

Župan je rekao je da će još razmisliti hoće li podizati tužbu te dodao da su plakati SDP-ova predizborna kampanja i da će sve poduzeti da ga sruše s vlasti.
Plakat je postavljen i u Križevcima, s natpisom “ISKORIJENIMO KOREN KORUPCIJU.” (VL)

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.