Rukometaši KTC-a pripremaju se za nastavak prvenstva, u srijedu kup utakmica protiv Bjelovara

Za rukometaše križevačkog KTC-a koji se natječu u II. HRL Sjever završila je stanka od rukometnog neigranja. U ponedjeljak 10. siječnja u gradskoj školsko-sportskoj dvorani su počeli pripreme na koje  se odazvala većina igrača. Od igračkom kadra došlo je do malih promjena u odnosu na jesenski dio prvenstva – klub je napustio Vivian Vuković koji je otišao igrati za RK Daruvar,  a KTC-u je pristupio Marko Lorber, desno krilo, dosadašnji član susjednog kluba RK Koprivnica.

Došlo je i do promjene trenera pa je tako sada  novi voditelj momčadi Dragutin Miklečić, koji je iz kluba izbivao jednu polusezonu trenirajući prvoligaša Karlovačku banku,  a koji je stvarao ovu momčad KTC-a, s njome izborivši i drugoligaški status. Početak priprema je bila i prilika da se okupi vodstvo kluba na čelu s predsjednikom Ivicom Katavićem te da se dogovore ciljevi u ovoj polusezoni ali i oni na neki duži rok.

 

Dogovoreno je da se uz maksimalnu podršku Miklečiću ide u svaku utakmicu na pobjedu i da se očekuje bolji plasman od jesenskoga (4. mjesto), jer ova momčad, ocijenjeno je, to može i igrački i kadrovski. 
Prvenstvo se nastavlja 19. veljače, a do tada je plan osim u trenažnom, kondicijskom  dijelu i uigravanju i odigravanju šest pripremnih utakmica. Danas Križevčani gostuju u Kutini, a u srijedu 19. siječnja ih očekuje odigravanje kup utakmice s prvoligašem RK Bjelovarom. Ta je utakmica na rasporedu u 20 sati u križevačkoj dvorani, pa se ljubitelji rukometa pozivaju da dođu bodriti domaće rukometaše.    

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.