D. Masnec: Polovica sajamskog prostora već ima izlagače

KRIŽEVCI – Otprilike mjesec dana prije središnje sajamske smotre naše županije, 13. obrtničkog i gospodarskog sajma, koji će se kao i proteklih godina održati na prostoru bivše vojarne u Križevcima i to ovaj put od 5. do 7. studenoga, zanimanje izlagača unatoč krizi na razini je prošlih godina. Tome doprinosi i to što organizatori već nekoliko godina cijenu izlagačkog kvadrata drže na istom iznosu, a pokušava se održati i visoka razina dodatne ponude.
– Negdje oko 40 do 50% prostora je popunjeno, možda sad i više, budući da imamo dosta komorskih izlagača koji su se prijavili. Moram također reći da se pružaju usluge od marketinga, od promocije i svega ostalog, što je pojedinačni izbor svakog pojedinog izlagača. Na raspolaganju imaju i mogućnost prezentacije svojih proizvoda i usluga i sve ono što jednu sajamsku priredbu čini takvom, kaže direktor sajma Darko Masnec.

Sajam će se održati ne 3600 četvornih metara zatvorenog prostora u tri preuređena bivša vojna hangara, te na još dvije do dvije i pol tisuće kvadrata ispred njih. Kako s gospodarskom krizom živimo duže od prošloga studenoga i 12. obrtničkog i gospodarskog sajma, koji je uz dobru popunjenost uspio zaključiti poslovanje u financijskom plusu, direktor Masnec ne sumnja da će tako biti i na 13. smotri. Ipak, neodlučnima je poručio:
– Kada je kriza i kad je teško, tada se čovjek mora potruditi i mora ulagati u različite oblike promocije, prezentacije i marketinga. Ova sajamska priredba je jedna vrsta toga i ja zaista sve pozivam, prije svega s područja naše i okolnih županija da dođu i da predstave svoje proizvodne programe, da se upoznaju što onim drugi nude, jer to je jedini način na koji se može prevladati kriza, zaključio je direktor D. Masnec.
Sve što ih zanima izlagači mogu doznati u Križevačkom poduzetničkom centru, koji je i ove godine nositelj financijsko-komercijalnih poslova najveće gospodarske manifestacije u županiji.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.