Galaševo vilinsko pletivo osvaja svijet

Modna scena – Petorka na modnom zadatku u vrtu HAZU. Igoru Galašu su se iznova otvorila modna nebesa: izlagat će na Milanskome tjednu mode, a prije toga dolazi i na Dove Fashion.hr

Može li se jednom kolekcijom obići svijet, pokupiti sve nagrade i otvoriti vrata najjačih svjetskih brandova? Može! Upravo se to događa našem Igoru Galašu. Nakon brojnih nagrada koje je osvojio samo u ovoj godini, Galašu su se iznova otvorila “modna nebesa”! S posebnom nagradom žirija koju je ljetos dobio u Goriziji na međunarodnom modnom natjecanju Mittelmoda Premio, Galaš je osvojio pravo na izložbu svojih modela za Milanskoga tjedna mode, od 22. rujna. No to nije sve.

 

Vidjevši njegove “pletene čahure”, kako on naziva svoje voluminozne pletenine u koje je ugrađena sva njegova vjera u očuvanje šuma i prirode, Benettonova menedžerica Francesca Chicaro prenijela mu je ponudu Benettonove uprave da u Trevisu, u središtu tvrtke, šest mjeseci uči i usavrši svoj modni posao.
– U paketu je s tim stan i sve što mi je potrebno – kaže Galaš najavljujući skorašnji odlazak u regiju Veneto.

Prije toga, već ovog petka, vidjet ćemo njegovu novu kolekciju za Dove Fashion.hr koji sutra počinje u Muzeju suvremene umjetnosti. Modeli su od najfinijeg pamuka, kaže Galaš, s impregnacijama i preljevima vanjske površine u zlatnim, bakrenim, sivim i srebrnim tonovima. A niti pamuka i svile pleo je ovaj put tankim iglama, zadajući si dosad najtežu zadaću. Ako to nisu modni dodaci koje također radi sam! (VL)

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.