Rukometašice ‘Mlinara’ spremne za sezonu

U sklopu priprema za narednu sezonu, igračice ŽRK Mlinar u tri su dana odigrali tri kvalitetne utakmice s protivnicama po mjeri. Tako su u srijedu izgubile od Velikog Trojstva 27:24, što im je ipak bio prvi dodir s loptom nakon napornih kondicijskih treninga u kojima su se punili kapaciteti za predstojeće prvenstvo u 3. ligi Sjever. U drugoj su utakmici pobijedile trećeligašice Središta, ŽRK Udarnik rezultatom 30:21, a u petak su poražene od drugoligaša iz Bjelovara 34:28. Prema riječima trenera Darija Sokača, zadovoljni su postignutom formom jer su se utakmice igrale bez imalo umora, s dosta rotacija u momčadi i bez ozljeda. Daljnji nastavak priprema biti će usmjeren na uigravanje različitih taktičkih varijanta i uključivanje mlađih igračica u sastav prve ekipe.

Za ŽRK Mlinar su nastupile: Kristina Renjak, Manuela Horvat 9, Marija Beljo, Magdalena Taritaš 7, Lana Stojanovska 2, Marta Matoić 1, Ines Grbus 24, Sara Busija 6, Andreja Mikulčić 6, Marijana Blažun 14, Barbara Ehrenberger 16, Martina Švagelj. Trener: Dario Sokač, prof.
Ove godine u prvenstvu 3. lige Sjever za žene natječe se 12 klubova, a u 1. kolu Križevčanke su domaćini ŽRK Ivančica iz Ivanske.

Vezano

Komentari su zatvoreni.