Umjetnici KLK-a podučavat će nadarene mališane

KRIŽEVCI – Kao i proteklog ljeta kada je održana po prvi put, i ovog će se kolovoza u organizaciji i prostorijama Križevačkog likovnog kruga odvijati likovna radionica za posebno nadarenu djecu. Predsjednik udruge Zdenko Balog kaže da je već prijavljeno desetak mališana kojima će umijeće likovnog izražavanja prenositi on, te članovi Kruga Željka Fadiga i Igor Brkić, ali i da im se mladi likovnjaci još uvijek mogu pridružiti.
– Zbog određenih organizacijskih razloga nismo mogli krenuti još u srpnju, ali bit će dovoljno vremena za učenje. Radionice će biti tri puta tjedno, s djecom ćemo raditi srijedom, četvrtkom i petkom u prijepodnevnim satima, a uvjeren sam da će im program biti zanimljiv, rekao je Z. Balog.
Radionica je namijenjena uzrastima od vrtićkog do srednjoškolskog, a nakon njezinog završetka planira se i zajednička izložba polaznika, kaže Zdenko Balog. Lanjska je likovna radionica imala pokroviteljstvo Koprivničko-križevačke županije, a ovogodišnja Grada Križevaca, pa ova korisna ljetna zanimacija roditelje polaznika ponovno neće koštati ništa.

Vezano

Komentari su zatvoreni.